Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Polár a válási árva... 💔
2020.12.03.
Szerencsétlen 9 éves boxer úr menhelyen kötött ki, mert a gazdái válása után Ő egyiknek sem kellett már. 😢

Szomorú ezt így kimondani, de megismerve ennek az édes kedves kutyának az állapotát, bátran mondom, hogy jobb dolog nem is történhetett volna vele, mint hogy a Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentése a szárnyai alá vette.

Elképesztő, hogy mennyire elhanyagolt állapotban van. Szája tele úgynevezett epulisokkal, ez a fogíny elburjánzása, a boxerek nagyon hajlamosak rá. De nála iszonyú mértékű, a fogai szinte nem is látszanak, az egész száját, arcát eltorzítja már. Azt sem tudjuk, hogyan képes enni, mert ezek a vérző kinövések állandóan gyulladásban vannak. A fogai szintén iszonyú állapotban vannak, hiányos, törött, durván fogkövesek.És ezzel a bajoknak nincs vége, merthogy Polár túlvégén ha lehet még nagyobb a baj. Egy óriási gátsérv türemkedik ki a popsijánál, emiatt állandó véres hasmenése van és nyilván ez is nagyon fáj neki. Valamint a herezacskóján - mert persze ivaros kan (még) - daganatszerű kisebesedett, elfertőződött elváltozás van.

Mi elképzelni sem tudjuk, hogy egy gazdás kutya hogyan és mennyi idő alatt kerülhetett ilyen rossz állapotba. Mindenesetre nagyon hamarosan - a jövő hét elején - átesik az első nagyobb műtéten, melyet még továbbiak fognak követni. Addig laborvizsgálat és még egy kicsit próbáljuk tunningolni, felkészíteni.

Mindent megteszünk, hogy ennek a Picit már korosodó, tündérbogyó boxer úrnak visszaadjuk az egészségét és ezzel az esélyét még néhány boxerhez méltó bohóc évre. Milyen jó lenne, ha gyógyulás után nem kellene téli hidegben élnie, de jó lenne, ha esetleg jelentkezne érte egy ideiglenes, netán akár egy végleges gazdi!

🤞🤞🤞Ha elgondolkoznál rajta, akkor info@noeallatotthon.hu 🙏❤️

Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Polár új életéhez🙏❤️

👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: POLÁR GYÓGYULÁSÁSRA!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon