Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A segítséged kérjük!!!!
2020.05.18.


Ahogy zárt az ország és ahogy a Noé is bezárta kapuit, egyre csak csökkentek mind a tárgyi, mind pedig az anyagi adományok. Érthető, hiszen az emberek nagy többsége jelenleg a mengélhetésért küzd:(

Az élet azonban nem állt meg a zárt kapuk mögött sem, mentettünk, orvosaink serényen dolgoztak, küzdöttek a boxereinkkért:)

A kutyusaink orvosi költsége az idei évben már megközelíti az 1 millió forintot!!!

és még hátra van kicsi Nala szívműtéte:(

Emellett kezeljük a szívférgeseket, az időseket, gyengén bekerülűket erősítjük, az érzékenyeket speciális etetésben részesítjük...

Most azonban eljött az az idő, amikor a bevételeink már nem fedezik a kiadásainkat:(

Szerencsére nincsen sok védencünk, de közülük nagyon sokan iszonyú állapotban kerültek be és ahhoz, hogy nyugodt szívvel örökbe tudjuk adni őket, sokat kell rájuk költei..

Hozzátok fordulunk, akik követik a munkásságunkat, figyelemmel kíséritek a kutyusainkat, a történetüket, a fejlődésüket, és arra kérünk, segítsetek!!!

Segítsetek nekünk abban, hogy mindazt meg tudjuk adni nekik ezután is, amit eddig megkaptak!!!!

Segíteni többféle módon tudtok! Mindenki ki tudja vélasztani a számára legszimpatikusabb megoldást:

-utalással: Noé Állatotthon Alapítvány Boxer Fajtamentés számára elkülönített alszámlára:
Bankszámlaszám: 11710002-20084912

-közvetlen bankkártyás adományozással az adjukossze.hu segítségével ezen a linken!!!!

-PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

- NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

-természetesen tárgyi adományokat is nagy örömmel fogadunk, amit letehetsz az Állatotthon előtt kihelyezett gyűjtőládában, vagy előre egyezetett időpontban személyesen.
Nagy segítséget jelentenek a gyógyszerek ( fültisztító, izületvédő, fertőtlenítő szerek, májvédők, immunerősítők, külső élősködők elleni szerek)
.. és persze boxereink nagyon örülnek, ha meglepitek őket játékokkal ( hiszen elég sok lasztink felrobbant:) ) és finom jutifalatokkal!


Butch, Csini, Ricardó, Rizzo, Maverik, Szido, Camel, Nala, Iorek, Landa, Vel Úr és FehérYeah nevében is hálás köszönet minden apró támogatásért!!!!Megosztom a Facebookon