Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kicsi Nálá erősödik:)
2020.03.03.


Nálá kivizsgálása után azonnal ideiglenes befogadónkhoz? nóriékhoz költözött, hiszen tudtuk, hogy neki most első sorban melegre, nyugalomra, szeretetre van szüksége, hogy fel tudjon erősödni.
Úgy tűnik, jó úton is haladunk, Nálá elkezdett hízni:)

A kislány kinyílt, már nem csak bújik és kuckózik, hanem van annyi ereje, hogy elkezdtett boxeresedni. Játszik, bohóckodik:)
Messze még az út vége, de azért hoztunk Nektek pár friss képet a Kisasszonyról:Hosszú út vár még rá, immunerősítés, oltások, majd ha elég erős lesz hozzá a szívféreg kezelésének az elkezdése.
De ő nagyon ügyes és akarja, mi - és elsősorban Ideiglenes Családja - pedig mindent megteszünk azért, hogy sikerüljön.

Köszönöjük, ha továbbra is támogatni tudod a felépülését:)

közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon