Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Búza-Baba 4 éves lett:)
2019.08.12.
"Régen jelentkeztünk, de minden rendben van, egy tünemény ez a kislány, már semmi bajt nem csinál akkor se, ha egyedül hagyom, kicsit sírdogál, úgy óránként körbejár és feltartott fejjel dudál egy kicsit, aztán lefekszik.

Most a szülinapja alkalmából úgy gondoltuk, kirándulunk a Lőrinci Kutyaiskolába, de nem volt jó ötlet. Nagyon elutasítóak voltak, mindenhonnan elzavartak minket, hiába van kerítés, a forgalmas út felé tárva nyitva a kapu. Kipróbáltunk pár eszközt, (ahonnan épp nem zavartak el), ha elsőre nem is értette, mit várunk tőle, elég hamar rájött.
Ezek után átmentünk a városligeti kutyaparkba. A lehúzó kritikák ellenére kellemesen csalódtam.


Végre el mertem engedni Babát és a kutyák is mind kedvesek voltak. A bejáratnál két kislány meg a kutyája azt játszották, hogy ők a fogadó bizottság és minden kutyát üdvözöltek. Nagyon aranyosak voltak.
Még egy udvarlója is akadt, a park legnagyobb kutyája, Döme.

Korán indultunk, így a nagy meleg előtt már fél 11 körül otthon voltunk, akkor jött a szülinapi torta meg az ajándékok.

Ennyi fért a mai képes beszámolóba.

Még egy kérdés, talán tudnátok segíteni benne:
Van itt egy idősek nappali ellátását végző önkormányzati intézmény, ahova én is be szoktam menni, ha emberek közé vágyom, vannak programok is, ami érdekel. Néha csak kutya sétáltatás közben beugrom valamiért, akkor a teraszon szoktam hagyni Babát, de kitódulnak az emberek megsimogatni. Soknak volt régen kutyája, de már nem meri vállalni a sétáltatást vagy az anyagiakat. Többen kérdezték, nem hoznám be máskor is, hogy egy kicsit kutyázzanak? A vezetőség is jó programnak tartaná, de hiába ismerik már Babát és tudják hogy senkit nem bántana, hivatalosan csak akkor vihetném be, ha volna valami segítő vagy terápiás kutya titulusa.
Nem tudjátok, hogyan lehetne ilyet szerezni? Szerintem Baba is élvezné az ilyen foglalkozásokat, imádja ha simogatják. Szép karrier lenne egy Noés mentett kutyából terápiás kutyává válni.


Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek és szurkolunk, hogy mielőbb váljanak valóra álmaitok:)

Köszönjük, hogy így szeretitek, sok ilyen gazdira lenne még szükség!!!Megosztom a Facebookon