Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A boxermentés 2018-as éve
2019.01.08.
Olyan érzésem van, mintha most irtam volna a 2017-es beszámolót a Boxermentés munkájáról, pedig közben megint, ultragyorsan eltelt egy év, és ez már a 2018-as beszámoló :OVolt munkánk bőven a tavalyi évben is, de azt azért el kell mondjuk, hogy a mentésre szoruló boxerek száma csökkenő tendenciát mutat évről évre. Ennek egy részről örülünk, más részről a NOÉ Állatotthon többi fajtamentő csoportjának munkáját látva sajnos egyértelmű, hogy nem a felelős állattartás kultúrájának jelentős javulása áll a háttérben, hanem a divat változása, ami most a bulldogo és a cane corso fajtamentők munkáját sokasítja.

A statisztikai adatok a 2018. évi munkánkról:
Bekerült boxerek száma: 40
Örökbe adott boxerek száma: 33
Meghalt védencünk: 4

Az évet 20 gazdikereső védenccel zártuk.

Boxer keverékek fogadni továbbra sem tudunk.

A boxermentés pedig folytatódik tovább, hogy a bajban lévő boxereknek biztos háttért nyújthassunk gazdira találásig.

Kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több boxert megmenthessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/szervezet/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-2195

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon