Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Stichy és Lilo
2018.11.14.
Stitch a társával Liloval érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Napok óta láttuk a hirdetésüket itt a facebookon, hogy új helyet keresnek nekik, de sokáig nem akarták őket a fajtamentés gondozásába adni. Végül változott a korábbi tulajdonosuk véleménye és a két boxerlány megérkezett a gondozásunkba.Érkezésük másnapján már észrevettük, hogy Stitch-vel valami gond van. Rossz kedve volt, visszahúzódott és a következő napra feldagadt az arca, magas láza lett. Nagyon megijedtünk, azonnal rohantunk vele az orvoshoz. Kiderült, hogy a probléma bizony igen komoly :( Egy úgynevezett retrobulbáris tályog növekedett Stitch szeme mögött.
Természetesen a legjobb kezekbe adtuk, hiszen a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban dr. Orbán Bettina kezdte meg a kivizsgálását. Fizikális- és labor vizsgálat, RTG, szemgödör ultrahangot követően stabilizálta a kutyus állapotát. Ezt követően a szájüregen keresztül feltárta a tályogot, melynek segítségével biztosította a felgyülemlett gennyes váladék kifolyását.

Stitch az elmúlt egy hetet kórházban töltötte, közben arra is fény derült, hogy a vérében hemzsegnek a microfilariak, melyek okozója bőrféreg. :( Mostanra a kislány kezdi visszanyerni gyönyörű boxer arcát. Gyógyulása a NOÉ kórházában folytatódik.Sajnos a rossz híreknek velük kapcsolatban nincs vége, társáról a szintén szépséges Liloról pedig kiderült, hogy szívféreg fertőzött :( Kivizsgálása megkezdődött. Azt hiszem bátran elmondhatjuk, hogy Stitchnek és Lilonak szó szerint életmentő volt, hogy a gondozásunkba került. Természetesen mindent megteszünk értük, hogy meggyógyuljanak és boldogan ÉLJENEK egy végleges csodás családban.

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Stitch és Lilo gyógyulásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Stitch és Lilo!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon