Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Amikor azt hitted, hogy már mindent láttál...
2018.11.05.
...12 év boxermentés során. Már semmi sem tudja megindítani a könnyeidet, mert halál és fájdalom esetén csak összeszorítod a fogadat, ökölbe szorítod a kezedet, és csinálod tovább. De kiderül, hogy mégis vannak még könnyek.

Segítségkérés miatt keresnek egy rossz állapotú boxernek. Persze, küldjenek képet (hátha nem ismerik meg a fajtát, sokan telefonálnak, de kiderül, hogy inkább bull típusú a kutya).

A kép megjön, és sírva fakadsz a látványtól, a tehetetlen dühtől, és a tehetetlenségtől, hogy nem tudsz azonnal segíteni.

Egy ház hátsó udvarán tartották. Enni nem kapott. Alig egy éves és már megjárta a poklot. Az elé tett ételre azonnal rávetette magát. Szervezete felélte az összes tartalékát és még többet is. Az első hideg éjszakán szó szerint halálra fagyott volna, így nem volt kérdés, azonnal rohantunk érte, az élete volt a tét. A kocsiban összegömbölyödve gubbasztott, próbálta magát minél kisebbre összehúzni ez az aprócska tünemény.

Sírás kerülgetett bennünket a látványtól, ahogy a vizsgálóasztalon állt, és a tekintetétől, ami teljes lemondást tükrözött. A nézés, ami már mindenről lemondott :(
Az állatorvosnál kiderült, hogy a súlya mindössze 12 kiló. Egy felnőtt boxernek ?!?!

És elkezded megint boncolgatni a soha meg nem válaszolható kérdést, hogy mi visz rá embereket, hogy kutyát tartsanak, ha nem szeretik? Hogy ilyen kegyetlen körülmények között tartsák? Hogy elmenjenek segítség nélkül egy éhező, szenvedő állat mellett?

Skeleton lett a neve ennek a bánatos tekintetű kis boxerlánynak, aki már a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence.

Megígértük neki, hogy innen már csak jó jöhet. Csak szeretet és boldogság, és meleg otthon.
Az egészségi állapota nagyon labilis. Hasmenéssel küzd jelenleg, aminek a kezelése, és Skeleton erősítése fokozatosan megkezdődött.

Skeleton speciális táplálást kap, immunerősítőket és a teljes kivizsgálása keretében laborvizsgálatok várnak még rá. Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni a gyógytápja, gyógyszerei és kivizsgálása és gyógyulása költségeihez!
Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: SKELETON!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon