Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Pizza hírek :)
2018.10.17.
Pizza boxerünk kb. egy éve került a NOÉ Állatotthon Boxer fajtamanető csoportjának gondozásába. Sajnos kiderült, hogy szívféreg fertőzött, így a diagnózist követően azonnal megkezdtük gyógykezelését.

2018. januárjában végre bejelentkezett Pizzáért az álomgazdi, méghozzá Németországból! Nem haboztunk sokat, összecsomagoltuk, és már utazhatott is egy boldogabb jövőbe új családjához.

Újdonsült négylábú családtagjai, a francia bulldog kan Tyson és Maja, az idősödő Boxerhölgy barátságosan, de egyúttal kissé szkeptikusan is fogadták jövevényt. Kezdeti kisebb súrlódások után Pizza, új nevén Oskar szépen beilleszkedett a falkába és immár boldogan és elégedetten él két- és négylábú családtagjai körében.

Gazditól rendszeresen kapunk rövid üzeneteket és képeket, mint pl.:

„Szeret puszit osztogatni és gyorsan tanul.”


„Abszolút kedves, bújós kutya.”


„Már nem olya vékonyka, rendesen szedett fel magára súlyt. Egy igazi öleb! Csak nagyon ritkán ugat, viszont ájulásig tombol a társaival.”


„Nagyon jól van. Úgy ugrál a többiekkel, mint egy fiatal őzike.”

„A kunyerálás is nagyon megy neki.”


„Oskar egy igazi kincs. Időnként persze még vannak összezördülések közöttük, de néhány másodperc után újra béke van és imádják egymást.”


„Amikor reggel felkapcsolom a villanyt, amikor Boxer úr még alszik a kanapén, akkor morgolódik kicsit és összegömbölyödik a párnával, mint egy csiga.”
Minden boxerünknek ilyen szuper életet kívánunk mint drága Pizzánknak. Reméljük még sok ilyen üzenetet kapunk róla, amiket megoszthatunk veletek is.

Megosztom a Facebookon