Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Indián Willám gazdis élete :)
2018.08.26.
Indián 2018. januárjában került a Boxer fajtamentés gondozásába a miskolci gyepmesteri telepről. Kiderült, hogy korábban egy telephelyen élt, de megígértük neki, hogy megtudhatja milyen érzés a család szeretett kedvenceként élni.

Mutatjuk a képeket, hogy ez milyen jól sikerült :)

Kapott új nevet is Indián, elegánsan Willámnak hívják :)

A gazdik nagyon elhivatottak, és bár nem volt kutyás tapasztalatuk korábban, mindent megtettek és megtesznek, hogy Willán jól szocializált, kézben tartható, családi kutya legyen. Már sikeresen elvégeztek egy alap- és egy középfokú tanfolyamot, amihez gratulálunk. Willám szocializációja azért még fejlesztésre szorul, mert más kutyákkal támadóan lép fel, de ezen is kitartóan dolgoznak a gazdik.


Indián is írt nekünk pár kedves sort:

"Kedves Kata, Noé Boxer Fajtamentő önkéntesei, kedves kutyatársak!

Waff...waff...mondanám, ha hallatnám a hangomat itthon.
Az első napom Willámként -a "W" természetesen nemesi származásomra utal, és nem arra, hogy pillanat alatt végigfutom az egyébként nagy kertet- nagyon izgalmas lett. Próbálom felvenni új családom szokásait. Legutóbb megtanultam pl, hogy nem rohanunk csak úgy be a lakásba, vizes füllel, hanem megvárjuk, amíg apu leültet és szárazra töröl, de hogy miért pont a tappancsomnál kezdi, ezt még nem fejtettem meg?! Tény és való, hogy a nagy fehér szekrény, ha néha nyitva van, mindenféle izgalmas és érdekes illatot áraszt. Őszinte leszek, imádom, de megtanultam azt is, hogy nincsen tövig benyúlás a polcokra. Ha valami onnan az enyém, úgy is megkapom -legalább is remélem. Van egy elég csont helyem, amiben imádok belekucorodni, közvetlenül mellettem van egy folyton meleget adó izé. Még nem jöttem rá mi, de Őt is etetik.
Akkorákat alszom és nem is horkolok álltólag.
Apa és anya imád a számban lévő labda után szaladni, még meg kell tanulniuk, hogy csak az "ereszdre" adom oda a kissebbeket, a nagyobbakkal inkább elfutok, elvégre fitten kell tartanom a családom! Képzeljétek a kertben találtam isteni macska illatokat. Bár szeretnék jóban lenni a cicákkal, de ki tudja mit hoz az élet?!
Már szépen gyógyul a nyaki sebem, és a farkincámról is leszedik a kötést a jövő hét folyamán. Már nagyon várom. Imádom azt a fehér bogyót is, amit kapok, de Ti ezt jól tudjátok. Apa még nem látott ilyet, mintha jutifalat lenne, úgy eszem meg.
Van egy lépcsőnk. Ez mókás, bár eleinte inkább kerültem. Nagyívben. De megtanultam, ha felszaladok rajta kettesével, akkor sokkal gyorsabban fent vagyok. Mindenki örül.
Képzeljétek, van ez a narancssárga csont, előtte mindig apu megpucolja. Tanulom a nevét, répa. Először kiköptem, fura föld íze volt, de aztán rájöttem, hogy isteni ropogtatni. Bejön na. :)

Waff----wafff...és pacsi minenkinek -hálásan köszönöm, hogy segítettetek nekem!
Willám (Indián)"Sok boldogságot kívánunk Indián-Willám <3


Megosztom a Facebookon