Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gazdi vagy ideiglenes befogadót keresünk JIVE-nak!
2018.03.12.
Minden bekerülő kutyánál szívféreg gyorstesztet végzünk. Sajnos Jive tesztje pozitív lett. A laboratóriumi vizsgálatok is igazolták a pozitivitást, ezért ultrahang vizsgálatra mentünk vele, hogy a fertőzöttség szintjét megállapítsák.

Az ultrahangon kardiológia eltérés nem látszott, féreg alakok nem voltak láthatóak, viszont a vérében hemzsegnek a microfiláriák.
Mivel PCR-rel igazolva tudjuk, hogy szívférges, így kezdődhetett a kezelése.

Ennek során Advocate cseppet kell kapnia 8 alkalommal 2 hetente, majd 6 hónapig havonta.
Első alkalommal állatorvosi felügyelet mellett fél adagot kaphatott szteroid támogatással. Második alkalommal szintén orvosi felügyelet mellett kaphatta meg a teljes adagot. Ezután 10 - 12 nap múlva kontroll Knott teszt, ami ha negatív, akkor megkezdődhet a gyógyszeres kezelése.
Doxycyclin 100 mg 2 x 1,5 tabletta + Hepapet májvédő. A kezelés 10. napján májkontroll laboratóriumi vizsgálat szükséges.

A Doxycyclin kúrához képest 6 hónap múlva kontroll Elisa teszt, ami ha még pozitív, akkor újra kezdődik a 6 hónapos protokoll!

Bekerüléskor Jive rettegett, kapkodott, farkát maga alá húzva próbált láthatatlanná válni. Apró léptekkel ugyan, de haladunk: már ccsóvál, bújik, de még bizonyos helyzetekben bbizonytalan. Pórázon is bizonytalanul közlekedik. Más kutyák társasága nyugtatólag hat rá.

A szemeiből árad a bizonytalanság, amit csak egy gazdi vagy ideiglenes befogadó segítségével tudunk mielőbb eltüntetni.

Nagyon szeretnénk, ha mielőbb családba kerülne, hogy a fizikai gyógyulása mellett a lelke is rehabilitálódhasson.
Jelentkezni az info@boxersos.hu email címen lehet.


Kérjük, akinek módjában áll, támogassa Jive gyógykezelését, hogy gyógyulása után szerető családba költözhessen, ahol elfelejti korábbi, hányatott életét.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Jive gyógykezelésére

lletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Virtuális örökbefogadással Jive adatlapján keresztül: ITT ! ! !

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon