Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

ARGO arcát műteni kellett :(
2018.02.20.
Már egy jó ideje figyeltük Argo boxerünk arcát, mert nem volt szimmetrikus, az egyik fele mintha nagyobb lett volna. Egy ideig tapintással nem éreztünk semmit, de hamarosan már érezhető volt egy kemény csomó, ami hétről-hétre nagyobb lett.Nagyon megijedtünk, hogy daganatos elváltozás, de a vizsgálat során kiderült, hogy egy nyálciszta kezdett aktív működésbe a területen. Hamarosan akkorára nőtt a csomó, hogy sajnos elkerülhetetlen volt a műtét.

Mint a nehéz eseteknél általában, most is Boda dokihoz fordultunk, aki egy nagyon hosszú és bonyolult műtét során az arcizmokat és idegeket apránként lefejtette a belenőtt cisztáról, hogy kivehető legyen.

Argo tölcsérrel és nyomókötéssel gazdagodott a műtét után, aminek nem nagyon örült.Reméljük, hogy a gyógyulás gyors és probléma mentes lesz, hogy minél előbb lekerülhessenek róla ezek a zavaró eszközök.

Kérjük, hogy ha módotokban áll, támogassátok Argo műtéti költségét vagy legalább segítsetek neki egy megosztással, hogy a gyógyulás után mielőbb gazdira találjon.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Argo műtétjére

lletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Virtuális örökbefogadással Argo adatlapján keresztül: ITT ! ! !

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon