Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A Boxermentés 2017-es éve
2018.01.02.
A NOÉ Állatotthon/Boxer fajtamentő csoportjának önkéntesei 12 éve teszik a dolgukat, és mentik a bajban lévő boxereket. Nem volt ez máshogy 2017-ben sem. Egyre-másra kerültek be a bajban lévő nyomott pofik.

Volt vonatgázolt (Butch)


Voltak iszonyúan elhanyagoltak (Trabant és Bunny)
Volt egész csapat szaporítótól


Volt 'gazda által' gyorsan megunt


...és még sorolhatnánk. 2017-ben a legnagyobb problémát azonban a bekerülő kutyák szívféreg fertőzöttsége, és ennek kezelésével járó hatalmas költség jelentette :(

A statisztikai adatok a 2017. évi munkánkról:
Bekerült boxerek száma: 47
Örökbe adott boxerek száma: 35
Meghalt védencünk: 2
Szívféreggel fertőzöttek száma: 8

Az évet 19 gazdikereső védenccel zártuk. Az utolsó beérkezett boxer, Jive is szívféreg pozitív, sőt az új évben érkezettek között is van sajnos (Daisy).

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szívférgesség már nem egy trópusi, távoli országokban jelen lévő betegség. ITT VAN MAGYARORSZÁGON ÉS TERJED! A TE boxered is veszélyben van. Az egyetlen megoldás a megelőzés. Teszteltesd le kutyádat, és konzultálj állatorvosoddal a megelőzés lehetőségeiről.

2017-ben 10. alkalommal és egyben utoljára megrendezésre került a BoxE.R. Majális Vizes/Tizes néven, ami rendhagyó módon a délegyházi Tavirózsa Kempingben került megrendezésre. A jó hangulatú eseményen természetesen nemcsak boxerek, hanem a NOÉ Állatotthon többi fajtamentő csoportjának védencei és támogatói is részt vettek.
Boxer keverékek fogadni továbbra sem tudunk.

A boxermentés pedig folytatódik tovább, hogy a bajban lévő boxereknek biztos háttért nyújthassunk gazdira találásig.

Kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több boxert megmenthessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/szervezet/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-2195

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon