Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Ho-ho-ho itt Butch!
2017.12.04.
Ho-ho-ho itt Butch!

Nem értem, de tényleg nem értem, hogy miért nincs még gazdám! Már arra kell gondoljak, hogy félnek tőlem az emberek. Mi másért nem tolonganak értem a jelentkezők? Az is eszembe jutott, hogy írok egy levelet, hogy milyen jó kutya vagyok és elküldöm a Télapónak, a Jézuskának, hátha ők segítenek nekem gazdisodni. De elküldeném ám mindenkinek, hogy lássátok mennyire szeretnivaló boxer vagyok.

Persze azt mindenki tudja, hogy elütött a vonat. De egy ilyen stramm kutyának, mint én vagyok ez mondhatni meg sem kottyant. Jó, jó az elején ramatyul voltam, de pár hónap alatt kirobbanó formába hoztam magam némi segítséggel. Sokan ha meglátnak tátott szájjal néznek rám és el sem akarják hinni mi történt velem és én tényleg az a Butch vagyok. De ez a múltam, felejtsük is el. Az a lényeg, hogy most milyen vagyok.

A múltkor azt álmodtam, hogy eljött értem a gazdim! Képzeljétek lakásban aludtam, de elmentünk sétálni és játszottunk a kertben is. Mindenhova követtem. Szó szerint mindenhova... ha értitek mire gondolok. Így jöttem rá, hogy nekem nagyon fontos, hogy legyen valakim, akire felnézek és mindent megteszek, hogy a közelében lehessek. Nagyon szeretem az embereket, így igénylem a társaságukat és valamelyik testrészemmel muszáj hozzájuk érnem, hogy biztonságban érezzem magam. Meg egyébként is, most hogy itt a hideg, nektek is biztosan jól esne, ha én is melegítenélek titeket.

Álmomban reggel és este finomakat ettem és napközben pedig nasiztam. Igazi kutyamennyország volt, mert nagyon szeretem a hasamat. Képes lennék túlzásokba is esni, ezért valakinek oda kell figyelnie a vonalaimra, nehogy elhurkásodjam.
Bár azért a mértékletes és legfőképpen a gazdim által kontrollált rohangálás, játék és séta elég rendesen karban tart. De itt is figyelni kell rám nehogy túlerőltessem magam. Volt álmomban egy másik kutya is. Szeretem a kutyatársaságot. Sőt igazából kell nekem valaki, akivel megbeszélhetjük a kutyás dolgainkat. Ha a gazdinak dolga van, így nem maradok egyedül és biztosan nem unatkoznánk.

Az álmomban a gazdimmal rendszeresen meglátogattuk az állatorvost is, mert muszáj időnként megnézetni magam, hogy minden rendben van-e. Gyógyszereket is szedek ez nem titok, de ez nem macera a gazdimnak és nekem sem. Egy kis kenőmájas csodákra képes.
Sőt képzeljétek még rendszeres fizioterápiás masszázst is kaptam. Ez nagyon jót tesz a testemnek na és persze a kis lelkemnek is. A testemet karban tartja, a lelkemet pedig feltölti szeretettel. Erre úgy érzem a jövőben is feltétlenül szükségem lesz.

Nagyon szeretném, ha az álmom valóra válna! Keressetek meg a Noé-n keresztül és adjatok nekem esélyt, hogy személyesen is lenyűgözhesselek benneteket!

Puszi-pacsi:
Butch


További képek rólam ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon