Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szivféreg kezelés - 2. csapat
2017.09.20.
Újabb szívférges kutyáinknak kezdődött meg a kezelése. Ezúttal három kutyusunk kapta meg az első Immiticide (arzén) tartalmú injekcióját. Hacsek, Henry boxerek és Ytong öreg angol bulldogunk kezdte meg a kockázatos "utazását" a gyógyulás felé.
Az első beavatkozáson most szerencsésen túl vannak, hála az égnek mind a hárman jól vannak. Most a szokásos protokoll szerint extra szigorú boxfogságban vannak. Kizárólag pórázon, nagyon rövid időre jöhetnek ki pisilni, kakilni. A következő 2 hónap kritikus, hiszen a kezelés miatt meghalt férgek, ha kontroll nélkül "elszabadulnak" a fő ereiben trombózist, szívmegállást okozhatnak. Most 30 nap gyógyszeres kezelés következik, majd a 30. illetve a 31. napon megismétlik ezt az arzénos kezelést.

A srácok a legjobb orvosi kezekben vannak, hiszen Dr. Péterfia Dalma és Dr. Laczkó Tímea doktornők kezelik őket és felügyelik a gyógyulásukat. Köszönjük szépen, hogy mindig számíthatunk rájuk, sok-sok szívféreg fertőzött kutyánk köszönheti Nekik az elmúlt 1 évben a gyógyulásukat és az új, boldog ÉLETÜKET!

Ne feledjétek a szívféreg már nem egy távoli ország egzotikus betegsége. A Ti kutyáitokat is veszélyezteti, védekezni csak megelőzéssel lehet! Ma már a felelős kutyatartáshoz a szúnyogok elleni védekezés is hozzátartozik, védekezzetek!

A kezelés nem csak kockázatos, de sajnos nagyon drága is. A szűrések, laborvizsgálatok, egyéb speciális vizsgálatok, beavatkozások, a felhasznált gyógyszerek sok százezer forintba kerülnek kutyánként. Így újra a Ti segítségetek is kérjük!

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon