Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gyógyult szívférgesünk: LUDANI GAZDIT KERES!
2017.09.20.
3 szívférges boxer (Csikánó, Tyúkica és Ludani) került a gondozásunkba 2017. elején. Gyakorlatilag sokkolódtunk a hírtől :O Hogyan fogják viselni a kezelést és a bezártságot? Hol helyezzük el őket a kezelés alatt? És a legfontosabb: honnan teremtjük elő a gyógyításukhoz szükséges pénzt???? És mi lesz velük a kezelés után ?Tele voltunk kérdésekkel és kétségekkel, de nem volt kérdés, hogy bele kell vágnunk a kezelésbe az ő érdekükben.

Mikor folyt a kezelés, akkor olyan végeláthatatlannak tűnt, mint ami soha sem fog véget érni, és szinte hihetetlen, de mégis eljutottunk ide. A végéhez. De nem az a legfontosabb, hogy vége, hanem az, hogy MINDENKI MEGGYÓGYULT!!!! :D

Persze ez nem ment volna a folyamatos anyagi, fizikai és lelki támogatásotok nélkül, hiszen anyagilag sokkoló, egyenként közel 500ezer forintba kerülő kezelés, és az önkéntesek önzetlen segítsége a szívférgesek ellátásában, sétáltatásában nélkülözhetetlen volt ehhez.

Csikánó a kezelés végén azonnal családba költözhetett, már alig várták, hogy befejeződjön a kezelése. Róla hamarosan jövünk egy külön cikkel.

Tyúkicának is szerencséje volt: a gyógyulást követően ripsz-ropsz eljött érte az ÁLOMCSALÁD. Ő is boldogan tölti azóta napjait gazdijai óvó-féltő szeretetében. Róla is jövünk cikkel igérjük :)

Aki viszont már egészséges, de nagyon-nagyon várja, hogy valaki beleszeressen, az LUDANI <3Gyönyörű, csoda boxer lány, aki kibekkelte a gyógyulást. Végigszenvedte a 40 fokos hőségben a kennelfogságot hónapokon keresztül, és hatalmas boldogság számunkra, hogy tökéletesen egészséges lett.

Hogy mit kell tudni róla?

Ludani kb. 2011-es születésű, sárga szinű, vágatlan fülű, vágott farkú boxer szuka, akit 3 társával együtt korábbi gazdája adott le a püspökladányi menhelyen. Chipje egyiküknek sem volt. A fizikai állapotukon, a testüket boritó felfekvésekből, lógó cicijükből eléggé egyértelmű, hogy nem házi kedvencként voltak tartva, hanem szaporitási céllal. Hogy miért került felszámolásra a 'tenyészet', nem tudni. Csak azt, hogy Ludaninak és társainak ez most meghozza a BOLDOG, GAZDIS ÉLET lehetőségét.
Ludani a csapatból a legdominánsabb, ő a főnök, és ezt szereti is megmutatni. Aktív, játékos, nagy mozgásigényű. Test szerte bőrkeményedések borítják, ami a rideg tartás egyik jele sajnos.
Ludani oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát, KIZÁRÓLAG BENTI TARTÁSSAL, CSALÁDTAGKÉNT!
Ludani szivféreg pozitiv volt bekerülésekor, de hosszadalmas kezelésnek köszönhetően 2017. augusztusára teljesen meggyógyult.
Érdeklődni Ludaniról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email cimen.

Ludani profilja, ahol virtuálisan is örökbefogadható, ha az igazi örökbefogadásra nincs lehetőségedKérjük, segitsetek neki egy megosztással, hogy MÉG A HIDEG BEÁLLTA ELŐTT NEKI IS LENNE SZERETŐ CSALÁDJA!!!


Megosztom a Facebookon