Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szívféreg kezelés - 2. és 3. immiticide kezelések
2017.06.23.
A SZÍVFÉREG "hatos fogat" megkapta a második és harmadik Immiticide kezelését két egymást követő napon, így ez a hét most megint leginkább róluk szól.
Az első kör, Tyukica, Ludani és Keres Emil hétfőn és kedden kapták meg a 2. és 3. kezelésüket. Szerencsésen túl vannak rajta és bár most a dupla kezelés után az egész folyamat legkritikusabb 2 hete következik, már látjuk a végét: 30 nap teljes nyugalom és boxfogság után Ők már gyógyult szívférgeseknek tekinthetőek! :D

A második kör, Csikánó, Putyin és Kála csütörtökön kapták az 2. kezelést és pénteken kapták az utolsót. Július 20. környékén így hatukra bontunk majd pezsgőt, de addig nagyon kell neki a drukk!

Előzmények ITT olvashatóak!

Rajtuk kívül most újabb 5 NOÉs kutyánk: Ytong, Selfie, Levendula, Henry és Hacsek (a két utóbbi boxer) kezdik meg az 30 napos előkészítő Doxycylin gyógyszeres kúrát.

A szívféreg kezelések nem csak veszélyesek, de nagyon drágák is. Leírni is borzasztó, de ez a hét, a 6 kutya dupla kezelésével, műtéti körülmények közötti altatásban történő beadással, a gyógyszer árával együtt több mint fél millió forintba került :( ... ezért nem csak a pozitív energiákat, de a támogatásotokat is kérjük szépen.

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon