Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Sárga boxer pár együtt gazdisodna :)
2017.06.22.
Szófia és Bornemissza egy szerető család tagjai voltak, de sajnos az élet közbeszólt: a család külföldre költözött, és őket nem vihették magukkal. Könnyek között, nehéz szívvel váltak meg tőlük, és mivel szerettek volna biztosak lenni abban, hogy jó kezekbe kerülnek, így a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjára bízták őket.


Szófia 2012-es születésű, sárga szinű szuka kutya. A maszkja gyönyörű fekete. Szukához képest igencsak erős testalkatú, amolyan 'sűrű darab" :) A farka vágott, a szemén viszont Harder-mirigy előesés látható, amit műteni kell.


Bornemissza, vagyis igazi nevén Borisz 2013-as születésű, szintén sárga kan boxer. A maszkja neki is gyönyörű fekete és a farka vágott. Ő sem kis darab, amolyan töltött zokni típus :) Az egyik szeme neki homályos (úgy látszik, hogy ez családi vonás náluk), ami egy régi sérülés maradványa a gazdik elmondása szerint, de azért egy szakorvossal megnézetjük.Más kutyák is voltak a családban, így ez nem probléma, bár a falkába be kell illeszkedniük. A macskákat nem szeretik, ezért macskás családba nem valók. Nagyon szeretnénk őket együtt örökbe adni, hogy családjuktól való elválás után ne kelljen még egymástól is elszakadniuk.

Szófia profilja ITT található!

Bornemissza profilja ITT található!

Természetesen oltva, ivartalanítva, chipezve kerülnek mindketten gazdához.

Ha nem is tudod őket örökbe fogadni, segítsd őket egy megosztással vagy az alábbi módokon támogathatod őket:

- Virtuális örökbefogadással a profiljukon keresztül

- közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

- Banki átutalással. Bankszámlaszám: 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Szófia és Bornemissza támogatására!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon