Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szivféreg kezelés - 1. csapat 1 nap vége
2017.05.22.
Fúúú túl vagyunk az első meneten. Tyukica, Ludani és Keres Emil az első szívféreg kezelés után itthon vannak, ébredeznek, a lehetőségekhez képest jól vannak. <3Mindegyikük nagyon okos, kedves és aranyos volt - nem véletlenül szeretik a NOÉs kutyákat az állatorvosaink is.
Most még egy nehéz éjszak van előttük, előttünk és holnaptól már a következő 2 hónap ritmusában kell élniük. Totális nyugalom, semmi nyüzsi, ugrálás, rohanás. Csak a pici helyükön lehetnek, maximum pisi - kaki - takarítás időre.

Igen, nagyon nehéz hetek jönnek, de megéri, mert ezután GYÓGYULTAN vághatnak neki a reméljük gyorsan jövő, boldog, gazdis életnek.

Folyt köv. hétfőn a második csapattal, kedden pedig újabb 5 kutyával megyünk még csak az első vizsgálatra. :(

Köszönjük Péterfia Dalma és Laczkó Tímea doktornőknek, hogy most is mint mindig figyelemmel, szeretettel és a legmagasabb szakmai színvonalon látták el védenceinket!
Ti pedig nagyon vigyázzatok a kutyáitokra, az egyetlen hatékony védekezés a szívférgesség ellen a megelőzés!

A szívféreg kezelések nem csak veszélyesek, de nagyon drágák is. Csak a mai napi kezelések nagyjából 230.000 Ft-ba kerülnek ... ezért nem csak a pozitív energiákat, de a támogatásotokat is kérjük szépen.

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon