Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szivféreg kezelés - 1. csapat
2017.05.19.
Most kell csuriban lennie minden ujjnak! Az első csapat szívférges kutyánk, Tyúkica, Ludani és Keres Emil most van az első arzén tartalmú injekciós kezelésen. Altatásban kapják a veszélyes injekciót és mostantól 2 hónapig extra szigorú boxfogságban kell lenniük, hogy az elhaló férgek nehogy trombózist, szívleállást okozzanak. Ezt a kezelést mához számítva a 30. és a 31. napon meg kell ismételni. Tehát most 2 hónapig kitartó pozitív energiaáramlást kérünk szépen.

A következő csapat, Putyin, Kála és Csikánó, hétfőn kezdi meg ugyanezt a folyamatot.

Tudjátok, az Ő biztonságos elhelyezésükhöz szeretnénk most egy klíma berendezést beszerezni a Ti segítségetekkel: KLIMÁT SZERETNÉNK A KÓRHÁZBA!

A szívféreg kezelések nem csak veszélyesek, de nagyon drágák is. Csak a mai napi kezelések nagyjából 230.000 Ft-ba kerülnek ... ezért nem csak a pozitív energiákat, de a támogatásotokat is kérjük szépen.

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!

Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon