Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kantár vállműtét után
2017.05.08.
Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Kantár kutyánk vállában porclevállás történt, amit a folyamatos fájdalom miatt csak műtéttel lehetett orvosolni. Előzmény ITT olvasható!

Egy hetet csúszott a műtött, mert a másik mellső lábára is szerzett valami sérülét, ami miatt sántitott, igy nem lehetett azonnal műteni, mert akkor a két mellső lábát kihúztuk volna alóla.

Egy hét után már megtörténhetett a műtét, amit hosszas, mozgáskorlátozással járó rehabilitáció követ. Kantár láthatóan nem örül neki, búslakodik szegényke, de él bennünk a remény, hogy gyógyulás után ugyanolyan önfeledten rohangálhat és játszhat (remélhetőleg már egy gazdi oldalán), ahogy korábban.Kérjük, támogassátok Kantár műtéti és rehabilitációs költségeit, mert jelenleg rengeteg kezelésre szoruló boxerünk van.

Segithettek a NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Gyors, biztonságos, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu
(Megjegyzésbe írjátok, hogy 'Kantár támogatására')

Virtuális örökbefogadással Kantár adatlapján keresztül ITT!!!

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás. CSAK Magyarországról!Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon