Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Vizes Tizes BoxE.R. Majális!
2017.04.29.
Számunkra is hihetetlen, de tényleg ez lesz a 10. BoxER Majális! Így a kerek jubileumhoz gondoltunk egy nagyot és merészet, és ÚJ HELYSZÍNRE visszük ezt a remek rendezvényt! Bízva a nyár erőteljes érkezésében, és emlékezve a rekkenő hőségben zajló majálisokra, igazi kutyás strandra, vizes mókára invitálunk Benneteket. 2017-ben a 10. Majálist, Délegyházán, a Tavirózsa Kempingben tartjuk!

De van ami NEM VÁLTOZIK! Idén is bulizni hívjuk az általunk olyan nagyon szeretett fajták örökbefogadott védenceit, a gazdikat, a fajta szeretőket, az kutya imádókat és az állatbarátokat, reméljük minél többen eljönnek hozzánk.

Az időpont idén 2017. május 14. vasárnap, 10-től 16 óráig
Cím: Tavirózsa Kemping, Délegyháza, Nomád part 4-5
Megközelíthetőség: pontos itiner térképpel

Ha a helyszín változik is, de a cél ugyanaz: boxerek, bulldogok, corsok és csau-csauk tömegeit simogassuk és szeretgessük; találkozzunk régi védenceinkkel, akik már boldog gazdis kutyák; bemutatkozzunk olyan fajtaszeretőknek, akik kíváncsiak ránk, és szeretnének bepillantást nyerni Fajtamentő csoportjaink munkájába.

A programok között lesz:
- Szépség verseny
- Dogathlon - játékos vetélkedő kutyáknak
- Gyermekprogramok - arcfestés, kézműves foglalkozás
- Tombola
- "Mennyit tudsz a kutyádról?" - szellemi és ügyességi akadályverseny
- Kutyás bemutató - Népszigeti kutyaiskola
És persze pancsolás, pancsolás, pancsolás!

Természetesen idén is készülünk boxer-, bulldog-, corso- és csaucsau fajtamentős pólóval. Hogy mi lesz rajta? Az még meglepetés :)
A póló megvásárlásával Fajtamentő csoportjaink munkáját támogatjátok.

Minden kutyát és gazdit szeretettel várunk :)

FIGYELEM! A rendezvény kizárólag olyan kutyával látogatható, aki jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvének bemutatásával kell igazolni, valamint nincs fertőző betegsége. Kölyök-növendék kutya CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Kérjük, mindenki gondoskodjon kullancs elleni védelemről saját maga és a kutyája számára. A megelőzés életet menthet.

A rendezvényre a belépés kutyáknak és 6 éves kor alatt INGYENES, felnőtteknek 1.000 Ft, MELY TELJES EGÉSZÉBEN LEFOGYAZSTHATÓ A BÜFÉBEN!

Néhány kedvcsináló kép a tavalyi majálisról: http://noeallatotthon.hu/gallery/ESEMENYEK/9-BoxER-Majalis-Bulldog-Cane-corso-es-Csau-csau-Ta/

Az esős programokat idén kihagyjuk! :)

Megosztom a Facebookon