Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segits gazdit keresni Kaktusznak!
2017.02.19.
Kaktusz vagyok. Tudom, rászolgáltam a nevemre! De, ha megismeritek a történetemet, Ti is megértitek, miért is váltam szúróssá!A régi nevemre nem emlékszem (talán nem is volt?) Arra viszont igen, hogy kóboroltam, élelmet keresve, nap mint nap megküzdve az életemért.

Egyszer csak egy nap egy házudvarán találtam magam, ahol éhségemben tollasokra kezdtem vadászni. Gondolom, mondanom se kell, hogy az ott lakók nem nagyon díjazták ezt!

Ultimátumot kaptam, ha tovább maradok, végeznek velem. Megjegyzem, ezt már mások korábban is megpróbálták, bizonyíték erre a szívem közelébe fúródott lövedék.

Egy nap "kétlábúak" jöttek, finom falatokkal kényeztettek, kivezettek egy rácsos valamihez, ami már nagyon nem tetszett. Mindenáron be akartak tuszkolni abba a számomra ismeretlen valamibe, közben jó illatú husival csábítottak, aminek ugye ki tudott volna ellenállni?!

Mire felébredtem már itt találtam magamat, simogató kezek és ínycsiklandó falatok társaságában.
Éreztem valahol, hogy itt már csak jó dolgok történhetnek velem.

Mindezek ellenére eltelt egy kis idő, mire újra bízni tudtam az emberekben!

Tudom, még közel nem vagyok tökéletes. Sétánál nagyon húzok, a fajtársaimmal sem vagyok túl barátságos, de dolgozom az ügyön!

Ha leszel a gazdim, ígérem mindent megteszek, hogy szófogadó, hűséges társaddá váljak!
Jelentkezz az info@boxersos.hu email cimen, hogy megismerkedhessünk :)

Kaktusz gazdikereső profilje ITT olvasható!
További képek Kaktuszról ITT! ! !


Megosztom a Facebookon