Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Ilyen volt a BOXERMENTÉS 2016-ban
2016.12.25.
A fajta szerelmeseként önkéntes csoportunk évek óta menti a rászoruló boxereket. Húzósra sikerült a 2016-os esztendő is. Januárban rögtön egy krizishelyzettel kezdtünk, hiszen annyi boxer szakadt a nyakunkba, hogy hirtelen azt sem tudtuk hova kapjunk :OVolt közöttük 4 kobzott, több utcán talált, és két leadott is. A boxerek beáramlása az év további részében ugyanigy folytatódott.

Csalamádét és Baltazárt még év elején elvesztettük, ők sajnos nem ismerhették meg a szerető család, boldog gazdis kutya életet, ahogy év közben Bajnok, Tira és Anakin sem :(
Meghaltak, és már odaát játszanak a többiekkel a Szivárványhídon túl az égi NOÉ falkában!Persze a könnyek mellett sok boldog pillanat, boxerek gazdisodásának lehettünk szerencsére tanui :)

2015-ben nagy port vert fel Zeppelin boxerünk története, akit a menhelyről loptak el. Erőfeszitéseinknek és a hatóságoknak hála Zeppelin visszakerült a gondozásunkba, de nem az állatotthonba, hanem boxeres örökbefogadónkhoz két másik védencünk mellé.


Május a Majális hangulatában telt, hiszen 2016-ban is, mint minden évben, megrendezésre került a BoxE.R. Majális a NOÉ Állatotthonban. Ahogy már jópár éve a rendezvényen osztoznk a bulldog, a csau-csau és cane corso fajtamentő csoporttal, akik szintén szép számmal képviseltették magukat a rendezvényen.


Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk, igy jó hangulatban és jó időben remek napot töltöttünk el együtt.További sok-sok kép a Majálisról ITT ! ! !

Került be egész boxer család (papa-mama) 4 kölyökkel:Néhány statisztikai adat 2016. évi munkánkról:

Mentett boxerek száma: 63
Mentett boxer keverékek száma: 3
Meghalt boxerek száma: 5
Örökbeadott boxerek száma: 60

Az évet 13 gazdikereső boxerrel és boxerkeverékkel zártuk.

Boxer keverékek fogadni sajnos csak nagyon korlátozott számban tudunk. Örökbeadási esélyeik szinte minimálisak, hiszen nálunk az érdeklődők boxert keresnek, és mivel állandó teltházzal üzemelünk boxerből, igy nekik maximum egy szombati séta jut :(

A munka persze nem áll meg. Bajban lévő boxerek voltak és vannak is sajnos, ezért kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több boxert megmenthessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon