Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bajnok a gyógyulás útrjára lépett
2016.08.03.
Bajnok még július elején került sérülten a NOÉ / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Azonnal műteni kellett törései miatt. A bekerüléskori cikket ITT olvashatjátok!Azóta eltelt 3 hét, Bajnok tehát túl van a nagy műtéten, de már a varratszedésen is. Jó ideig kennelfogság lesz a része, kevés mozgással, hogy a megsérült, eltörött és ezért levágott combcsontfej regenerációja, lassú gyógyulása megtörténhessen.A ketrecnyugalom időszakát majd szép lassan kiegészíti, végül felváltja a fizioterápia.

Személyiségét is szép lassan kezdjük megismerni, és egyre inkább kiderül, hogy egy eléggé öntörvényű kutya, akinek ha valami nem tetszik, akkor annak bizony nemcsak hangot ad, hanem jelét is: egyszerűen odakap. Étellel viszont nagyon jól motiválható és irányitható, igy elkezdtük a szabályok felállitását és tudatositását, hogy korlátokat szabjunk az elfogadhatatlan reakcióinak.

Túl vagyunk már egy hasmenéses időszakon, amiből szerencsére sikerült kikezelnünk, de érzékeny gyomra miatt speciális étrendre, táplálékkiegészítőkre, regeneráló és roboráló szerekre van szüksége, mert sajnos nem csak a csípőjének kell meggyógyulnia, hanem az iszonyú soványságának is rendeződnie kell.

Köszönjük az eddigi támogatásokat, amit Bajnok számára küldtetek, de még nincs vége a kezelésnek :(

Kérjük, akinek módotokban áll, támogassátok továbbra is Bajnok gyógyszerezését, gyógyulását!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

Virtuális örökbefogadással ITT ! ! !

Vagy a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokkal, vagy SMS üzenetekkel is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon