Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

HírBox 2010. szeptember 13.
2010.09.14.
A héten két új kutya került a gondozásunkba.

Delont harapás miatt adta le a gazdája a szadai gyepmesteri telepre. A 14 napi megfigyelés letelt, utána került hozzánk. Valószínűleg bánthatták, mert Delon rettentően bizonytalan, kapkodó, rettegő kutya volt, aki a kutyaházból kikandikálva morgott önkéntesünkre, mikor először találkoztak.


Szerencsére boxerből van, így a szeretgetésnek köszönhetően a lelke hamar kisimult, és mostmár seggrázással, vigyorogva várja a simogatást, nyoma sincs annak a rettegő kutyának, akit elhoztunk.

Pehelytől költözés miatt váltak meg gazdái, így került hozzánk.


A héten nem volt örökbefogadás. Jelenleg 25 kutya vár gazdára Fajtamentő csoportunknál. Ebből jópár gyönyörű, jól szocializált, kedves, barátságos, ráadásul fiatal kutya. Reméljük, minél előbb akad számukra jó gazdi vagy legalább ideiglenes befogadó, hiszen a fajtaszerető ideiglenes befogadók segítsége hatalmas segítséget jelent a mentések során.

Zénó kutyánkat visszaadta korábbi örökbefogadója, így ideiglenes befogadóhoz költözött. Köszönjük a segítséget!

Na, nem túl hosszú időre, ugyanis Ralf kutyánkkal egyetemben gazdihoz költözik Németországba szeptember 25-én. :)

Kombiné arca szerencsére visszarendeződött, szépen gyógyult az öreglány.

Kombiné mindenkivel jól kijön méretre, színre, nemre, fajtára való tekintet nélkül. Éltes kora miatt sajnos nem kapkodnak érte , de a tél beállta előtt mindenképp szeretnénk találni számára legalább egy ideiglenes befogadót.

Pink a héten megint lakberendezett. Természetesen szigorúan az általa képviselt Pink Shui irányelvei szerint. :)Az az egy szerencséje, hogy gazdái, Nikusz és Attila imádják ezt a gyönyörű rosszaságot :)


Judy, a másik éltes, inkontinens boxerünk sajnos nincs túl jól. Úgy tűnik, hogy agyvérzést kapott a napokban.

Judy szerencsére ideiglenes befogadónál él, így jó kezekben tudjuk őt, ahol szeretik, gondozzák, és ha eljön az ideje fájdalommentesen elengedik őt. A kapott kezelés hatására kicsit jobban van már, így reméljük, még egy ideig velünk marad.

Rossi kutyánk igazi labdazsonglőr :)Vasárnap a szilvásváradi kiránduláson rengeteg boxer volt velünk, és remekül érezték magukat. A kirándulásról készült képes beszámoló hamarosan fent lesz a honlapon.


Hírek korábbi védenceinkről:

Tempó kutyánkat meglátogattuk a héten:

"Tempó hírek!
Voltunk látogatóban Tempónál,mert egy kicsit megy a hasa és a gazdi mami nagyon aggódik,hogy nehogy valami baja legyen. Segítettünk elvinni a dokihoz,de ez nem ment egyszerűen.Tempó úgy védelmezi gazdiját,hogy nem lehet 1 m-nél közelebb menni hozzá.Amíg beszélgettünk Tempó mindig úgy helyezkedett,hogy köztünk és gazdi mami között legyen,nehogy valamit csináljunk az ő szeretett gazdijával. Azután "kitört a háború" ugyanis megpróbáltuk betenni Tempót a kocsiba,hogy dokihoz vigyük.Ha láttátok volna azt a kétségbeesést Tempó arcán?!Hörgött,morgott,hogy elijesszen minket nehogy elvigyük a nénitől. Annyira jó volt látni,hogy így szeretik egymást! Mondanom sem kell,hogy mekkora volt az öröm,amikor visszavittük!
Gazdi mami elmesélte,hogy éjszaka is Tempó kb. 5 percenként felkel és megnézi a nénit,hogy ott van-e még az ágyban?!Nyom egy puszit neki,majd visszafekszik a helyére. Annyira cukik együtt!Örülök,hogy ilyen jó párost alkotnak! "

Athos kölyökként került hozzánk, gazdija küldött egy pár képet a már fess fiúcskáról:


És végül egy emlékeztető:


Szeretettel várunk mindenkit !Megosztom a Facebookon