Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Csúcsra jár a Boxermentés !!!
2016.06.16.
Az elmúlt héten csúcsra járt a boxermentés: összesen 6, azaz HAT boxer került egy hét alatt a NOÉ / Boxermentés gondozásába :OA beáramló boxerek mennyisége bennünket is megrémitett, hiszen a karanténhelyeinket azonnal meg is töltötték, hiszen egyikük sem rendelkezett érvényes oltással, sőt voltak olyanok, akikről bizton tudott, hogy életében nem kaptak még oltást :O Ezeknél a kutyáknál még a megszokottnál is nagyobb óvatossággal kell eljárnunk, hiszen ők a legveszélyeztettebbek, ezért mindenki a második, ismétlő oltást követően egy héttel kerülhet fel az állatotthonba, és lesz gazdikereső.

Az oltások mellett persze még a minden NOÉs védenc számára kötelező ivartalanitásról is gondoskodnunk kell, nem beszélve néhányuknál meglévő egyéb egészségügyi problémákról, amik szintén csak műtéttel orvosolhatóak (Harder-mirigy előesés, emlődaganat :( ).

Az egyszerre nyakunkba szakadt költségek olyan tetemesek, hogy képtelenek vagyunk finanszirozni azokat sajnos, igy a SEGITSÉGETEKRE VAN SZÜKSÉGÜNK !

Kérjük, támogassátok munkánkat, mert nélkületek nem sikerülhet. A legkisebb segitség is hatalmas, ha összeadjuk, mert tudjátok: Sok kicsi, sokra megy ! :)


Hogy hogyan segithettek?


A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal utalással: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

És hogy kinek van nagy szüksége segitségre jelenleg? Ismerjétek meg új, a múlt héten bekerült védenceinket:

Legyező

Oltás, chipezés, ivartalanitás

Curly

Oltás, chipezés, ivartalanitás

Klicsko

Oltás, ivartalanitás

Dolores

Oltás, ivartalanitás

Kokó

Oltás, ivartalanitás, szemműtét

Renta

Oltás, ivartalanitás, emlődaganat eltávolitás, epulis

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak az adatlapjukon keresztül.


Hálásan köszönünk minden segitséget!


Megosztom a Facebookon