Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Daganat a lábon :(
2015.12.12.
2011-ben azt gondoltuk, hogy Candy sorsa sinen van: gazdihoz költözött egy fiatal párhoz, sőt még társat is kapott Kapucni személyében, aki szintén Boxermentős védenc volt.

4 évvel később mindkettőt visszakaptuk egy furcsa, közvetitett segitségkérés révén. Mindketten borzasztóan soványak voltak, Candy lábán ráadásul még egy nagy daganat is éktelenkedett...

A daganat nagyon rossz helyen van: a csomó kimetszésekor nagy a bőrveszteség, ezért a gyógyulási folyamat hosszadalmas és problémás lehet.

Az állatorvosi kivizsgálás során a kezelőorvos úgy itélte meg, hogy nem szerencsés várni vele, igy a műtétre rövidesen sor került.

Hosszú, nehéz műtét volt, de sikerült maradéktalanul eltávolitani egy csápos, polip jellegű elváltozást. A kivett daganatot szövettani vizsgálatra küldtük, az eredményre várunk, és nagyon reméljük, hogy jóindulatú volt az elváltozás.

Az igazán nehéz időszak következik, hiszen rossz helyen lévő, vékony bőrrel szűkösen boritott a lábikója. Jó pár hétig tölcsért kell majd viselnie, és rendszeresen utókezelésre és kötözésre kell járnia.

Kérjük, ha tehetitek, járuljatok hozzá Candy gyógyulásához és kezelési költségeihez!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámán:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni Candy!

Igaz, most elsősorban az azonnal fizetendő vizsgálatok miatt konkrét pénzadományokra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Candy virtuális örökbefogadással is támogatható ITT ! ! !

Persze a legjobb lenne egy szerető, meleg otthon Candynek, hiszen a műtét fájdalmas és kellemetlen, de ennél még fájdalmasabb számára a családja elvesztése és a bizonytalan jövő :(

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@boxersos.hu email cimen lehet.


Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon