Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lizett és babái
2015.12.03.
Lizettet és babáit a Jófogáson hirdették. Az ici-pici babákat 5-6 hetesnek mondanak, azonnali elvitelre kinálták őket. Az Állatvédőrség ment ki, és lemondatták a családot, majd elhozták a kutyákat, akik a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védencei lettek. A piciknek az apja állitólag corso keverék.

Lizett, a mama 2013. szeptemberi születésű, állitásuk szerint ivartalanitva fogadták be, amit erősen megcáfol az alatta lévő kölyökbagázs... Az alomban állitólag 8-9 kölyök volt, de a többiek elmondásuk szerint elpusztultak.

Ők itt a szerecsések, akiknek esélyük van egy jobb életre:

Fiúcska


Picilány


PicilányA babák 8 hetes kora után természetesen örökbefogadhatóak lesznek majd, ahogy Lizett mama is. De addig is a segítségeteket szeretnénk kérni.

Nagyon nagy szükségünk lenne a számukra immunerősítőre, igazából bármi jó, de a legjobbak a Vetri DMG, Immunovet, vagy a Béres (Minerva) csepp. Valamint jó minőségű starter, puppy, junior tápra.
Ezekre nem csak nekik, de a szintén immunhiányos állapottal küzdő többi kölyöknek a NOÉ Állatotthonban is szüksége van. Ezért, több mint 10 kölyköt kell immunerősítenünk és megfelelő nekik való jó minőségű táppal etetnünk. És ők csak a legkisebbek!

Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút u. vége) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

A kölyök kutyák ellátása, immunizálása, parazitamentesítése nagyon sokba kerül. Folyamatosan érkeznek a bajba került boxerek, kérjük támogassátok az ellátásukat.

Támogathatod őket Lizett virtuális örökbefogadásával:
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!


Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni Lizett és babái számára

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.

Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon