Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

C ügynök - Jó hírek !!!
2015.08.11.
C ügynök túl van a műtéten, könnyen, gyorsan, probléma mentesen ébredt. Már eszik, iszik, pisil, éééés délután jön haza ide a NOÉ Állatotthonba!Az igazi jó hír: úgy tűnik a daganatot sikerült teljes egészében eltávolítani és ráadásul nem érintette a gerincvelőt, a gerinccsatornában volt, de nem nőtt bele a magába a velőállományba. Nagyon erős nyomás alatt tartotta a gerincvelőt, emiatt vannak a bénulásos és merevgörcsös tünetei és a fájdalmai, reméljük nem okozva ezzel végleges, maradandó károsodást. Az orvosok, és ezért mi is, nagyon bizakodóak vagyunk. Végre, végre egy hajszálnyi jó hír ezek után a borzasztó napok után :)


Tudom furcsa ezt mondani, de a neheze most jön. Ma hazajön, még engedélyezett neki néhány nap teljes pihenő. de azután kezdődik a komoly, hosszú és nehéz munka. Kezdődik a rehabilitáció, először most a fizioterápiával. Mi mindent megteszünk érte, segíteni fogjuk, de a dolgok oroszlánrésze Rá vár. Neki kell küzdeni, tűrni, ha fáj, akkor is megcsinálni. Nem lesz könnyű, nem lesz rövid, de együtt megpróbáljuk végig csinálni.
Előzmények ITT ! ! !

Köszönjük a sok érdeklődést, aggódás és drukkot, a támogatásotokat. Továbbra is szükségünk van rá!

Nagyon-nagyon kellene:
- NAGY MÉRETŰ KUTYA LETERÍTHETŐ PELENKA. Kutyapelenka helyett tökéletes a dm-ben, vagy a patikában kapható kiteríthető pelenka, vagy betegalátét.
- KÉK LUKÁCS KRÉM vagy KÉK KRÉM, tudjuk, hogy jelen pillanatban sajnos szünetel a gyártása és nehéz hozzájutni, nekünk jók a megkezdett tubusok is. Ez a legjobb a felfekvései okozta tályogok kezelésére.

Ha esetleg rendelnél neki, itt vannak a tudnivalók a mostani beszerzés lehetőségéről: http://kutyabarathelyek.hu/hu/hirek/reszletek/a-kek-lukacs-kenocs-jelene-es-jovoje/)
- SZÍNES, RUGALMAS, ÖNTAPADÓ KÖTSZER (pólya, fásli) a lábvégei megvédéséhez.
Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, hang u. 2.) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

Továbbra is szükségünk van az anyagi támogatásotokra C Ügynök gyógyulásához!

C-ügynök virtuális örökbefogadással is támogatható az adatlapján keresztül.

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámán:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni C Ügynök!

Igaz, most elsősorban az azonnal fizetendő vizsgálatok miatt konkrét pénzadományokra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon