Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

C Ügynök Hírek!
2015.08.07.
Nagyon sokan érdeklődtök, sokan hiányoltátok a híreket, valljuk be jogosan kérték, hisz megígértük ... Előzmények: ITT ! ! !

Nos, az elmúlt 3 nap egy pokoli hullámvasút volt a számunkra, de elsősorban C Ügynök számára. Szombat este megvolt a várva várt MRI vizsgálat. Gyakorlatilag ez volt a legfontosabb lépés a pontos diagnózishoz. És ekkor beindult a kanosszajárás, amit szombat éjjel még csak az előzetes eredmények alapján sejtetett az orvos, az vasárnapra kézzel fogható bizonysággá vált, a diagnózis GERINC DAGANAT!Ekkor összeomlott a világ, sajnos benne volt a pakliban, de nem is akartunk erre gondolni.

Egy daganat ami a Th7 - Th10 csigolyák feletti gerincvelő szakaszt érinti. Az MR vizsgálat képeit láthatjátok a montázson. Azonnali orvosok közti konzultáció, műthető? nem műthető? esélyek? Szó szerint minden és mindenki megmozdult!

A legborzasztóbb, hogy mindeközben C Ügynök neurológia és általános állapota is rohamosan romlott. A hátsó fele, a lábai teljesen bénán lógtak, a mellső lábai pedig pont ellenkezőleg, görcsbe feszülve, kimerevedve. Óriási fájdalmait a gyógyszerek csak részben tudták csillapítani. A teste már tele a felfekvés és a vizelet okozta sebekkel, fájdalmas tályogokkal. És láttuk a szemében, hogy kezdi feladni ... Tudtuk, egy esélye lehet az azonnali műtét! És igen, dr. Seregi Antal és dr. Lehner László és csapatuk, a FelicaVet Állatkórház elvállalták a műtétet. C Ügynök azonnal autóba került, és rohantunk vele. Ott már a teljesen előkészített műtő várta, azonnal megkezdődött a műtéti előkészülete. És néhány perc múlva betolták az óriási operációra ... ennyit tudunk most!
És akkor csuriba mindenkinek az ujja, és kezdjetek nagyon-nagyon gyorsan drukkolni, hogy feltáráskor is műthetőnek ítéljék a daganatot. Ez most az első lépés ... a többivel foglalkozzunk később.

A műtét kimeneteléről, a jövőről, holnap tudunk tájékoztatást adni, a türelmeteket kérjük!
És még valamit kérünk, anyagi támogatást! A műtét nagyjából 150.000 Ft-ba fog kerülni, az előzetes vizsgálatok, eddig kb. 100.000 Ft-ba kerültek, ehhez jön még szövettan, kórházi kezelés, gyógyszerek ... na és persze reméljük hamarosan az összetett rehabilitáció ... szóval nem olcsó a kis drága!

De már ez a néhány nap amit Vele töltöttünk, az óriási fájdalmai, a körülmények ellenére is biztosan tudjuk, érte érdemes! Nagyon jó kutya!!!!

Ez most nélkületek tényleg nem megy!!!! Tudjátok történt már sok NOÉs csoda, állt már fel sok béna NOÉs védenc és szaladt egy új életbe. Kérünk Titeket hozzuk össze újra! Természetesen folyamatosan beszámolunk majd C Ügynök állapotáról, ahogy az anyagiakról is!

Kérünk Titeket támogassátok C Ügynököt!

Hamarosan virtuális örökbefogadással, a Boxer fajtamentés honlapján, a http://www.boxermentes.hu/ oldalunkon!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámán:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni C Ügynök!

Igaz, most elsősorban az azonnal fizetendő vizsgálatok miatt konkrét pénzadományokra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon