Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lebénult boxer - segítsetek Angyalok!
2015.08.06.
Angyalok, most egy nagyon komoly poszt következik, mert ezt az ügyet CSAK Veletek tudjuk megoldani. A képen látható életerős, egészséges boxer kan, kinek legyen ebben a pillanatban a munkaneve C ÜGYNÖK, múlt hét csütörtökön egyik pillanatról a másikra lebénult. Vidéki orvosa az ilyenkor szokásos 3 napos szteroid kúra után már nem tudott mit kezdeni vele, ezért a gazdái úgy döntöttek elaltatják Őt. Sem pénzük, sem lehetőségük nem volt további lehetőségek felkutatásában, finanszírozásában. C Ügynök (reméljük) óriási szerencséjére az állatorvos asszisztense megrögzött állatvédő, állatimádó és fanatikus életignelő, természetesen megpróbált közbe avatkozni és kisírt a csíkosnak 1 haladék napot. Beindult a helyi mentőakció, így jutott el az extra sürgős döntés igénylő kérés hozzánk.
A NOÉ Állatotthon Boxer Fajtamentése pedig vett egy nagy levegőt és igent mondott. Igent mondott annak ellenére, hogy nagy rutinnal tudjuk ez óriási vállalkozás, hatalmas munka és mindennél több PÉNZ, nagyon sok hónapon keresztül.
C Ügynök ma reggel megérkezett a fővárosba, azonnal egy gerincspecialistához. A pontos diagnózis még nincs meg, de az első neurológia vizsgálat és hagyományos röntgen alapján annyit már biztosan tudunk, hogy ugyan csökkentek a hátsó felében a reflexek, de vannak, van mélyfájdalomérzet, eszik, iszik, pisil, kakil és jókedvű. Biztató,Most a következő napokban kórházi tartózkodás mellett következik: laborvizsgálat, hasi és szív UH, MRI - mindezek után lesz pontos diagnózis és, ha lehetséges GERINC MŰTÉT.
Majd nagyon - nagyon hosszú rehabilitáció, fizioterápia, akupunktúra és egyéb hagyományos és alternatív lehetőségek. Reményeink szerint C Ügynök lábra fog állni és négy lábon vághat majd neki egy új, boldog életnek!
Őszinték leszünk Angyalok, hogy mindez ne csak álom vagy egy végtelen mission impossible legyen, ehhez most Ti nagyon kelletek. Csak az első néhány nap történései már a 100.000 Ft nagyságrendet verik és akkor még nem beszéltünk a műtétről.
Ez most nélkületek tényleg nem megy!!!! Tudjátok történt már sok NOÉs csoda, állt már fel sok béna NOÉs védenc és szaladt egy új életbe. Kérünk Titeket hozzuk össze újra! Természetesen folyamatosan beszámolunk majd C Ügynök állapotáról, ahogy az anyagiakról is!

Kérünk Titeket támogassátok C Ügynököt!

Hamarosan virtuális örökbefogadással, a boxer fajatmentés honlapján, a http://www.boxermentes.hu/ oladulnkon!

A NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámán:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni C Ügynök!

Igaz, most elsősorban az azonnal fizetendő vizsgálatok miatt konkrét pénzadományokra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon