Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.22.


Védelmet kérünk boxereink számára! Mi már megmentettük őket a sok esetben szenvedéssel, betegséggel, éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükből. De néhány apró élősködő továbbra is szeretné megkaparintani az életüket! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Őket!

Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Számunkra és kutyusaink számára a nyár, a jóidő nem csak móka és kacagás ... bizony ilyenkor támadnak a legapróbb, de annál veszélyesebb ellenséges élőlények, a bolhák és a kullancsok.

Természetesen a saját eszközeinkkel és lehetőségeinkhez képest rendszeresen felvesszük a harcot a bolhák és egyéb paraziták ellen, hetente permetezzük az Állatotthont, rendszeresen parazitamentesítjük kutyusainkat, sokszor úgy érezzük küzdelmünk csepp a tengerben ...Nap, nap után szembesülünk a kullancsok által terjesztett sok esetben halálos kórral, rohanunk egy pillanat alatt válságos állapotba kerülő kutyussal orvoshoz, túl sokszor siratjuk a rettegett babézia áldozatait. Bár csak mindenkit meg tudnánk menteni, bárcsak ne kellene ennyire félnünk ezektől az apró, de annál veszélyesebb élőlényektől. Tesszük amit tehetünk, de a NOÉ Állatotthon és környéke súlyosan kullancsfertőzött, nagyon magas egyedszámmal találhatóak meg ezek az állatok, kiemelten magas százalékban hordozzák a babézia fertőzöttséget is.
Korábbi cikkünk a babéziáról elolvasható ITT!!!!!!Sajnos önerőből nem tudjuk megtenni, hogy minden állatunkat ellátjuk a legmodernebb bolha és kullancs elleni védelemmel, ezért arra kérünk:

Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Arra biztatunk Mindenkit, hogy válaszon egyet kutyáink közül és lepje meg őt egy több hónapig védelmet biztosító bolha-kullancs nyakörvvel. Saját tapasztalatunk alapján elsősorban a Foresto nyakörveket preferáljuk, melyek nagyjából 6-7 hónapig adnak védelmet, illetve a Kiltix nyakörveket, melyek 5-6 hónapig védenek. Nem olcsó készítmények, hiszen mi kedvezményes áron is mérettől és típustól függően 5 - 7.000 Ft körül tudjuk beszerezni, a Kiltix az olcsóbb (5.000 Ft körüli), a Foresto a drágább (7.000 Ft körüli) termék.Ha úgy gondolod, hogy lennél egy kutyus védelmi szponzora és megmentenéd az életét egy ilyen nyakörvvel, akkor két módon járhatsz el:

1. Elutalod a fentiek alapján a nyakörv árát az alábbiak szerint, a megjegyzés rovatba beírod a kutyus és a neki szánt termék nevét. Nekünk könnyebb, ha minderről egy emailt is küldesz az info@noeallatotthon.hu címünkre. Mi beszerezzük a terméket és azonnal megkapja az általad kiválasztott kutyus.

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

2. Te magad vásárolod meg és hozod el, teszed fel a kutyus nyakába!

3. Szombatonként az Állatotthonban üzemelő webshopban is megvásárolhatod ezeket, ha NOÉs védencnek szánod és azonnal fel is teszed a nyakába, akkor a fenti kedvezményes áron veheted meg!Természetesen más típusú kullancs és bolha ellenes termékeknek is örülünk, a lényeg, hogy hatásosak legyenek. Mivel itt tényleg a kutyus élete a tét, kérünk úgy válassz, mintha a saját kutyusodról gondoskodnál!

Arra kérünk, mielőtt felhelyezed a kutyus nyakába, jelentkezz be a NOÉ irodába, diktáld le, hogy kire, mit és mikor tettél! :) Köszönjük!

Reméljük így nagyon gyorsan minden kutyus hónapokra szóló biztonságos védelmet kap! Szintén az info@noeallatotthon címünkön érdeklődhetsz, hogy az általad választott védencünknek van-e már védőnyakörve. Ha egy kutyusra egyszerre több nyakörv érkezik, akkor a maradékot felhasználjuk olyan ebre, akinek még nem akadt támogatója.

Tehát, válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon