Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Teddy második műtétje...
2015.04.12.
Teddy boxer babánk, a mi kis bigfoot-unk
átesett a második korrekciós műtéten. Annak ellenére, hogy újra el lett vágva mind a két lábán az egyik alkarcsontja, Ő egy kis hős. Kölyök létére hihetetlen türelemmel, fegyelemmel viseli az állapotát, együttműködő, kedves, de persze rosszcsont, játékos, vidám - pont mint egy igazi kölyök boxer :)

Teddynek hatalmas szerencséje van, hiszen nem csak, hogy az egyik legjobb állatorvosi csapat (Dr. Boda Attila és csapata) kezeli, gyógyítja, de ideiglenes mamája és papája, Nóri és Laci a lehető legnagyobb szeretettel és szakértelemmel halmozzák el. És mindezt megfejeli legjobb barátja, a szintén gazdikereső Mongol kutyusunk támogatása.

A súlyos hasmenés sajnos továbbra is hatalmas probléma. Most egy nagyon-nagyon drága székletvizsgálat vár rá. Szeretnénk kideríteni, hogy az elhanyagolt giardia mennyire tette tönkre szegény bélflóráját.

Tehát Teddy, az orvosai, és ideiglenes családja mindent megtesznek azért, hogy erre a csodálatos kiskutyára egy boldog, egészséges jövő vár!

Tehát a mi kis Teddynk továbbra is szó szerint minden szempontból a mi kis DRÁGA boxer babánk. A speciális tápja, gyógyszerei és a műtétek költségei igen magasak. Sajnos mindez szükséges ahhoz, hogy Teddy felnőttként teljes és boldog életet élhessen. Rajta nem műlik, Ő töretlen lelkesedéssel, türelemmel, megállás nélkül játszva és bolondozva küzd.

Kérjük, támogassátok Teddy gyógyulását és esélyét a boldog életre!

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Teddy virtuális örökbefogadással is támogatható ITT ! ! !

Érdeklődni Teddyről az info@boxersos.hu email címen lehet.


Megosztom a Facebookon