Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Elvíra, a rettegő, sérült keverék, akire nem tudtunk nemet mondani :(
2015.02.17.
Újabb sérült, rossz állapotban lévő kutya ... :(

Amikor erős férfiak rémülve és kétségbeesetten szaladnak be az Állatotthonba, akkor azért sejtjük, hogy tényleg nagy lehet a baj ...

Elvirát kőbányán találták egy MÁV teleppel szemben. A kutya nagyon rossz állapotban van, a feje és a teste tele sérülésekkel, sebekkel. De ami a legaggasztóbb és rémisztőbb, hogy súlyos mozgáskoordinációs zavara van.Összeakadnak a lábai, eldől oldalra és elképesztő módon retteg, szeretne mindenhova elbújni, akár egy simogató kézbe, vagy egy hozzáérő lábba...
Hogy mi történt vele nem tudjuk, sajnos pont ugyanakkora eséllyel lehet baleset és bántalmazás is. Gyanúnk szerint a fejét ért nagy erejű ütés okozza az idegrendszeri tüneteit.Jelenleg szoros megfigyelés alatt van, fájdalomcsillapítót és idegregenerálót kap.

Gyönyörű, édes, fiatal boxer keverék szuka kutyus. Normál esetben a boxer fajtamentés keverékeket nem tud fogadni, olyan sok a rászoruló fajtatiszta boxer, de Elvira egyértelműen súlyos rászorulóként kivételt képez.

Nagyon aggódunk érte és olyan nehéz a tüneteket elválasztani a rettegésétől, a szívünk szakad meg ezért a fiatal kutyáért. Természetesen chip nem volt benne és a nyakán egy olyan lánc van, amit nem lehet csak erővágóval levenni, valószínűleg szegény szó szerint belenőtt, de szerencséje volt, mert még hajszál híján nem vágott a húsába.

Elvira többek között Milgammát szed, ahogy sokan mások az Állatotthonban. Ez egy nagyon jó, de drága gyógyszer és nagyon nagy mennyiségben "fogy" nálunk. Hatalmas köszönettel fogadnánk adományként Milgammát, bármelyik jó, a kapszula, a drazsé, bármi.

Adományaitokat leadhatjátok, vagy elküldhetitek az Állatotthonba (NOÉ Állatotthon Alapítvány, 1171 Budapest, csordakút utca). Illetve adományátvételi pontunkon a Garmin üzletben (1133 Budapest Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/)
Hétköznaponként: 9:00 - 17:00.

Elvira és a többi boxos kezelését, műtétjeit, ellátását támogathatjátok a NOÉ Állatotthon / Boxer Fajtamentésének elkülönített bankszámlaszámán:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon