Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boxermentés 2014-ben
2015.01.09.
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet...."
Madách soraival indítjuk beszámolónkat, melyben 2014. évi munkánkat foglaljuk össze. Sok küzdelem, megnyert és elbukott harc, sikerek és veszteségek, ez jellemezte az idei évünket.

Az év számokban így néz ki:
2014. év nyitó létszám: 34 fajtatiszta + 3 keverek
Bekerült kutyák száma 2014-ben: 53
ebből Boxer fajtamentő csoportunk által ivartalaníttatott: 48
2014-ben bekerült balesetes, kezelésre szoruló: 23
2014. évben örökbe adott kutyák száma: 49
2014. évben meghalt kutyák száma: 10
2015 elején gazdikereső kutyák száma: 28 + 3 keverék (ugyanazok mint egy evvel korábban... )

A szürke, semmitmondó számok helyett jöjjön néhány emlékezetes esemény, mentés:

A Tápos lányok egy hobbiszaporítónál látták meg a napvilágot. Hirdették őket, de eredménytelenül, végül egy zsák tápért odaadták bárkinek. Egy támogatónk segítségével hozzánk kerültek.


Azóta már szerencsére mindannyian gazdisok, még Trudy is, aki utoljára maradt kacska lábával. A lábát szerető gazdijai megszereltették, amit Trudi nagy duzzogással viselt :)


Rouge a törött állkapcsú boxerlány áprilisban került a gondozásunkba.


Azóta ő is boldog gazdis kutyaként él :)Emlékezetes mentés volt, amikor két boxert mentettünk, akik saját, halott gazdájukkal voltak összezárva jó pár hétig egy lakótelepi lakásba, Újpesten.Szerencsére azóta Szimba és Gaston is gazdihoz költözhetett :)

Pogoval, a csíkos boxerfiúval együtt érkezett a "fekete sereg". Kobzás során egy fekete labrador jellegű szuka és 6 db 3 napos kölyke is a NOÉ Állatotthon védence lett.Sajnos Pogo azóta is gazdikereső :(


Turai Ida Turáról került be áprilisban. Egész testét marcangolt sebek borították, sokkos állapotban volt.Szerencsére sikerült őt megmenteni, és gazdihoz adni :)

Muttit júniusban találták az út szélére dobva egy elhagyatott területen gennyes sebekkel borítva, csontsoványan, legyengülten.Muttinak megadatott a lehetőség egy új életre: idős kora ellenére gazdihoz költözhetett Németországba :)


Mirkó kutyánknak szemsérülése miatt bugyi került a fejére (persze a műtét után) .


Sokat küzdöttünk vele, de megérte: Mirkónak nemcsak a szeme, de a látása is megmaradt :) de gazdija még nincsen :(


Scully és Gillian Rákóczifalváról került a gondozásunkba csontsoványan, sok-sok tanulsággal :(


Az év vége sajnos szomorúra sikerült, több kutyát elveszítettünk hirtelenjében, de az összefoglalóban inkább a munkánkat ösztönző, előre tekintő, jó híreket foglaljuk össze, hiszen erőt és kitartást ezekből merítünk :)

Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk a támogatásotokra, hiszen nélkületek nem sikerülne!

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!


Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42

CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Megosztom a Facebookon