Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Viva még mindig életveszélyben....
2015.01.08.
Két ünnep között vettük észre a reggeli vizitnél, hogy Viva boxerünk rosszul van: sugárban hányni kezdett, ami nem akart abbamaradni. A nyálkahártyái teljesen fehérek voltak. Babéziára gyanakodtunk azonnal, de a hője még a normálisnál is alacsonyabb volt. Rövid egyeztetést követően egyik önkéntesünk azonnal kórházba indult vele.

Azóta is folyamatos kórházi kezelés alatt áll, és a híreink nem túl jók vele kapcsolatban :(

A bekerüléskori vérképe nagyon rossz volt. Hasnyálmirigy gyulladásra gyanakodtak, a kezelését ennek megfelelően folytatták. Több mint egy hét kezelés után csináltak kontroll labort, de sajnos az értékei (hasnyálmirigy és máj értékeit valamint vörösvérsejt számát) nagyon rosszak voltak, a kezelés ellenére tovább romlottak. Valamilyen rosszindulatú autoimmun folyamat zajlik a szervezetében.

Pozitív, hogy jó étvággyal eszik, nem fosik, de sajnos nem hízik, egyre jobban satnyul el, minden nap infúzióra van szüksége. A kedve amúgy jó, tehát fájdalmai nincsenek. Valami gond már lehetett a múltjában, hiszen az ultrahang szerint nincs lépe.

Csont és bőr szerencsétlen :(
Kezelőorvosa javaslatára elkezdtek egy szteroid kezelést, és reménykedünk a javulásban.

Attól függően, hogy hogyan lesz a hétvégén, jövő hét elején újabb kontroll laborvizsgálatot végzünk.

Nagyon kell a drukk Vivának, mert az elkövetkezendő napok sorsdöntőek számára.

Viva 2 hete kórházban van, folyamatosan kezelést kap. Kezelésének költségei Boxer fajtamentő csoportunk anyagi korlátait sajnos meghaladják. Kérjük, ha módotokban áll, járuljatok hozzá Viva kórházi és kezelési költségeihez. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

További képek Viváról ITT ! ! !

Köszönjük a segítséget :)
Megosztom a Facebookon