Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boxer fajtamentő csoportunknál elindult a 2015. év....
2015.01.02.
A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kérte a segítségünket egy rossz állapotban lévő, fajtatiszta boxer szuka elhelyezésében. A kutyának a Dominika nevet adták.Egy állatszerető önkéntesnek köszönhetően a fuvarját is megoldották, így január 1-én Dominika megérkezett Boxer fajtamentő csoportunkhoz.
Ma azonnal állatorvoshoz visszük, mert a rossz fizikai állapota mellett (sovány, tele felfekvésekkel, gyulladt a lába), a pérájából sűrű, fehér váladék folyik, ami a méhgyulladás jele is lehet. A méhgyulladás életveszélyes állapot, akár a kutya halálát is okozhatja sajnos, ezért az ivartalanítás a szaporulat megakadályozása mellett a méhgyulladás megakadályozására is remek megoldás.

Drukkoljatok Dominikának, hogy mielőbb rendbe jöjjön!

Kérjük, ha módotokban áll, járuljatok hozzá kivizsgálási és kezelési költségeihez. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

További képek Dominikáról ITT ! ! !

Köszönjük boxer szerető Angyalok

Megosztom a Facebookon