Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Nagyon kell a drukk Kareninának!!!
2014.12.08.
Karenina 8 éves boxer szuka, aki egy válás nem kívánatos hozadékaként került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához. Az ivartalanítás során az emlőiben és a lábán talált csomókat is eltávolították. A műtét ugyan jól sikerült, de a rehabilitáció nagyon lassan zajlik, mert Karenina nemcsak hogy vérszegény, de vérzékeny is, ami nagyon rossz kombináció sajnos.

Folyamatosan kapja a szükséges kezeléseket, gyógyszereket és infúziókat, illetve orvosi felügyelet alatt van az állatkórházban, de nagyon-nagyon kell neki a drukk, hogy mielőbb jobban legyen, és hazajöhessen, hiszen már befogadó család is várná, ahol melegben, nyugalomban és szeretetben gyógyulhatna és élhetne tovább.

Karenina műtéti és kezelési költségei már meghaladták a 80ezer forintot, ami nagyon megterheli Boxer fajtamentő csoportunk anyagi erőforrásait, hiszen ezzel egy időben 30 boxerről gondoskodunk. Kérjük, támogassátok Karenina műtéti és kezelési költségeit. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Karenina virtuális örökbe fogadással is támogatható adatlapján keresztül ITT ! ! !

Köszönjük boxer szerető Angyalok

Megosztom a Facebookon