Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Határokon átívelő életút.....
2014.12.04.
Viva vom Okeler Forst. Elegáns név egy szomorú szemű, sorsát megadóan váró boxernek, aki fél Európát bejárta már...2007. nyarán született egy német boxertenyésztőnél. Próbáltunk a honlapon kölyökkori képet keresni róla, de sikertelenül. Viva útleveléből némi következtetést lehet levonni az életútjára vonatkozóan. Kölyök korában került Lengyelországba, de itteni sorsáról egészen 2014-ig nincs információnk. Hol és hogyan élt? Nem tudjuk. Annyit tudunk, hogy 2014-ben bajba került, és valaki 'átmentette' Magyarországra. Egy vidéki menhelyen kötött ki, majd szervezetek közötti átadással a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett.

Kár, hogy szomorú szemei nem tudnak mesélni, mert biztos sok kalandról és megpróbáltatásról tudna beszámolni...
Na, de hagyjuk a múltat, tekintsünk inkább a szebb jövő felé :)Vivára vár egy ivartalanítási műtét, és ezt követően szeretnénk neki egy VÉGLEGES otthont, szerető családot találni, ami egyben az UTOLSÓ ÁLLOMÁS az életében. Ahol örökké szeretni fogják, és ahonnan már nem kell sehova sem menni, új környezetet megszokni, új emberekkel együtt élni, újra alkalmazkodni.

Kérjük, segítsétek Vivát egy megosztással, hogy mielőbb gazdihoz költözhessen, és ha módotokban áll, támogassátok Viva ivartalanítási költségeit. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Viva virtuális örökbe fogadással is támogatható adatlapján keresztül ITT !

További szomorú szemű képek Viváról ITT !


Köszönjük boxer szerető Angyalok :)Megosztom a Facebookon