Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Dűne: nyomorból mentve!
2014.11.19.
Tatabánya közelében egy hajléktalan tanyáról mentették a képen látható boxer szukát, ahol láncra verve, kutyaház nélkül, félve és fázva tengette napjait.

Szerencsére rátaláltak, és a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának segítségét kérték az elhelyezésében. Természetesen azonnal fogadtuk. Dűne lett a neve, mert a fején pici, buci dombocskák, vagyis zsírcsomók vannak.Dűne nincs több 2 évesnél, de oly sok rosszat megtapasztalt már életében, így már csak jó dolgok jöhetnek, ezt megígértük neki :)

Nagyon félénk, nem kizárt, hogy bántották, mert felé közelítve inkább szemét becsukja és összehúzza magát.
Chipezve nem volt, így semmit sem tudunk az előéletéről. Oltási programját megkezdtük, hamarosan sor kerül az ivartalanítására is.

Kérjük, támogassátok Dűne oltási programját és ivartalanítását. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.

Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Dűne virtuális örökbefogadással is támogatható ITT ! ! !

Segíthettek nekik egy megosztással is, hátha így talál rá szerető családja.

Érdeklődni Dűnéről az info@boxersos.hu email címen lehet.

Köszönjük boxer szerető Angyalok :)Megosztom a Facebookon