Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Mogyoródi válási árvák gazdit keresnek!
2014.11.15.
Egy válásnak mindig vannak áldozatai. Ha vannak gyerekek, ők mindenképp, de sok esetben a házi állatok is szenvedő alanyai egy szakításnak. Thunder és Karenina egy család kutyái voltak. Amikor a család megszűnt, nem kellettek a kutyák sem...

A Szomorú Szív Állatmentő Szolgálathoz adták le őket, tőlük kerültek a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához. Az eredeti nevüket nem tudjuk. Új életükben új nevet kaptak.

Karenina 8 éves, pedigrés, sárga színű boxer szuka. Se oltási könyve, se oltása, se chipje. Mellkasán, lábán csomók, pofija őszbe boruló, tekintete kérdőn rebbenő, zavartan választ kereső.
Választ arra, hogy miért történik ez vele? Miért került ebben a helyzetbe? A törzskönyvét is leadták vele. Nem mintha ennek bármi hasznát venné. Eddig se vette...

Társa, Thunder 4 év körüli, tigriscsíkos robbanóbomzázó. Durcás pofival néz a kamerába. Az ő tekintete is tele van kérdésekkel... Oltási könyve, oltási, chipje neki sincs.


Tele vannak feszültséggel, dühvel, ugyanakkor szeretettel és szeretetéhséggel. Az életük egy szakasza véget ért. Most már csak előre néznek, az életük halad tovább. Új családra, szerető, végleges otthonra van szükségük.

Jelenleg karanténban vannak. Oltási programjukat megkezdtük. Kivizsgálás és ivartalanítás után keresünk számukra új otthont.

Kérjük, támogassátok Karenina és Thunder oltási, kivizsgálási és ivartalanítási költségeit. Minden apró segítséget hálásan fogadunk.


Bankszámlaszámunkra történő utalással:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

A mogyoródi válási árvák virtuális örökbe fogadással is támogathatók adatlapjukon keresztül:
Thunder adatlapja
Karenina adatlapja

Segíthettek nekik egy megosztással is, hátha így talál rájuk szerető gazdijuk.

Érdeklődni a lányokról az info@boxersos.hu email címen lehet.

Köszönjük boxer szerető Angyalok :)

Megosztom a Facebookon