Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Mutti, az út szélére dobva :(((
2014.06.11.
A szívünk megszakadt, mikor megláttuk őt az út szélére dobva, egyedül, várva a csodát, hogy visszatér hozzá az, akinek gondoskodnia kéne róla, akinek szeretnie kéne ameddig csak lehet, aki hűtlenül magára hagyta, kidobta, akinek az életét szentelte, akire a hűségét áldozta...érdemtelenül :(

A Fiúági tanyáknál, Tiszasüly és Jászladány között félúton, lakatlan területen dobta ki lelketlen gazdája ezt az idős, gennyes sebekkel borított, csont és bőr boxer szukát.Lelketlen gazdája direkt egy elhagyatott helyen tette ki, ahol alig van forgalom, így Muttinak esélye is alig volt, hogy valaki rátalál. Lassú kínhalálra ítélte étlen-szomjan, egyedül, legyek által beköpve. Szerencsére munkaügyből kifolyólag arra járt egy állatszerető, aki azonnal riasztott bennünket.

Idős kora miatt a Mutti nevet kapta. Mindössze 18,5 kg volt.


Ülőgumóin kifekélyesedett, gennyes, nagy kiterjedésű sebek vannak.
Szőre tele volt kullanccsal.


Bőre fekete volt a bolhapiszoktól.


Állatorvosi ellátása azonnal megkezdődött. Teljes szívvel küzdünk Mutti életben maradásáért, és állapotának rendezéséért, hiszen Mutti egy tündéri, őszpofijú boxeranyó, aki utolsó idejére megérdemel még egy esélyt.


Persze microchip nem volt benne, hiszen úgy nehezebb megszabadulni egy kutyától, ha már nincs rá szükség...Kérjük, támogassátok Mutti gyógykezelését. Minden apró támogatásnak nagyon örülünk, és hálásan köszönjük :)

Bankszámlaszámunk:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

PayPal utalással: Paypal

(Kérjük, írjátok be a megjegyzés rovatba, hogy Mutti gyógykezelésére.)

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Szeretnénk őt sürgősen ideiglenes befogadóhoz vagy végleges családhoz juttatni, hogy még megadassék neki az érzés, hogy fontos valakinek, szeretik és gondoskodnak róla.
Jelentkezni az info@boxersos.hu email címen lehet.


Köszönjük Angyalok!Megosztom a Facebookon