Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Sérülten talált boxerlánynak,Turai Idának kérünk segítséget!
2014.04.04.
2014. április 1-én délután találtak egy sárga színű, vágott fülű, 4 év körüli boxer szukát súlyos, harapott sérülésekkel, sokkos állapotban.A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának közvetítésével azonnal állatorvoshoz került, ahol küzdöttek érte, sokktalanították, és hatalmas kiterjedésű, súlyos sebeit kezelték.

Kritikus volt az első éjszaka, és az azt követő néhány nap, de szerencsére a gondos ápolásnak és Turai Ida erős, küzdő szervezetének hála, elmúlt a vészhelyzet. Itt is köszönjük a Délpesti Állatgyógyászati Központ orvosainak és asszisztenseinek a segítséget.

Ida állapota javult, de még mindig kórházban van, hiszen sebei napi kötözést, ellátást igényelnek.


A sérülések valószínűleg harapásból erednek, vagyis Idát egy vagy több kutya megtámadhatta meg súlyos sérüléseket okozva ezzel neki. Törés szerencsére nem keletkezett a támadás során.

Turai Idának nincs mikrochipje, így nem tudjuk értesíteni gazdáját. A hirdetése azonban már jó ideje a Boxermentés weboldala mellett a Facebook-on is kering, de tulajdonosa még nem jelentkezett érte. Gyanítható, hogy már nem is fog, ezért a Ti segítségeteket szeretnénk kérni a gyógykezeléséhez.

Kérjük segítsétek Turai Ida gyógyulását, minden apró támogatásnak nagyon örülünk és hálásan köszönjük :)

Bankszámlaszámunk:
OTP 11710002-20084912

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?


NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42Megosztom a Facebookon