Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gazdára váró boxer keverékeink
2010.08.09.
Mint tudjátok lehetőségeinkhez mérten, még a boxer keveréknek mondott kutyákat is igyekszünk megmenteni, de bármennyire is szeretnénk, örökbeadni már nem tudjuk őket.

Kérünk Benneteket, próbáljatok meg nekik is segíteni gazdihoz jutni, hátha van az ismerőseitek között olyan, aki keveréket is örömmel befogadna.

A keverék kutyák is lehetnek pont olyan tökéletesek, mint fajtatiszta társaik. És akkor lássuk a felhozatalt a boxer keverékekből:

Név: Shrek
Nem: kan
Kor: 4


Név: Kamu
Nem: kan
Kor: 8 (Ebből 1,5 évet töltött nálunk és ült ilyen szomorúan, várva a gazdit)


Név: Rötyi
Nem: szuka
Kor: 2 (Ebből 1 évet már nálunk a menhelyen kellett eltöltenie!)


Név: Brutusz
Nem: kan
Kor: 11 (már 1 éve van nálunk, nagyon kellene egy gazdi neki, hogy az utolsó pár hónapját (?) családban tölthesse el! Már majdnem vak, egyedüli kutyának lenne jó)


Név: Gemma
Nem: szuka
Kor:3


Név: Oldtimer
Nem: kan
Kor: 10


Általánosságban elmondhatjuk, hogy ezek a szegény boxer keverékek, több hónapja, de van, aki 1,5 is már nálunk van, így érthető, ha kétségbe vagyok miattuk esve. Gazdi hol vagy? Annyi gyönyörű kutyánk van.

Ha bárki szeretne örökbefogadni közülük, akkor hívja Kingát a 06-70/383-9480-es számon ESTE 6 UTÁN vagy írjon a az info@boxersos.hu email-re. Ha pedig csak úgy gondolná bárki, hogy kijönne és megnézné őket, kérjük ne habozzon. Szombatonként szeretettel látjuk az állatotthonban a látogatókat, örökbefogadókat.

Mindenkinek csak egy élete van, nekik is!Köszönöm a nevükben is.

Zsuzsa

Megosztom a Facebookon