Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Torna, aki jött, látott, majd gazdihoz költözött :)
2014.03.22.
Torna számára 2013. decemberében kért segítséget egy család. Az ő hátsó kertszomszédságukban élt Torna egyedül, magányosan, elhagyatottan. Egy idő után már az etetéséről is ők gondoskodtak, így elkezdtek megoldást keresni számára, hogy élete jobbra fordulhasson.

Itt élt Torna:


Valószínűleg egy frissen, rózsásan induló párkapcsolat eredménye volt Torna beszerzése, hiszen sokszor előfordul, hogy egy új pár a közös életet jobb híján egy kiskutya vásárlásával próbálja összekovácsolni. De ami nem megy kutya nélkül, az sajnos biztos nem fog menni kutyával sem... Így történhetett ez Tornával is, aki a szerelem elmúltával ugyan nem utcára került, csak a kert végébe lett száműzve.
Valószínűleg még azzal is jobban járt volna, ha utcára teszik, mert akkor nem kell éveket lehúznia egyedül, magányosan, a szomszéd kegyelem kenyerén élve. Na, de hagyjuk a múltat, nézzük inkább, hogy mi történt Tornával azután, hogy a jólelkű szomszédok felkarolták :)

Megszeppent érkezés az állatotthonba:


A fején lévő sérüléseket a szomszédságból áttörő kutyák okozták, a szemén könny-mirigy előesés látható, amit műteni kellett.

A gazdijelölt nem váratott magára sokáig: Torna rekordsebességgel költözött gazdihoz a bekerülése után :)

Most levelet kaptunk a gazditól az összeköltözés óta eltelt időszakról, íme:
"Kedves Kata! Kedves Noésok!

Tosca (Torna) már lassan másfél hónapja aranyozza be mindennapjainkat. Kezdetben rengeteget aludt és sehogy sem tudtuk rávenni a játékra. Sajnos, nem értette a lényeget, látta hogy pattog a labda, de nem tudta mit kezdjen vele. Ezeknek az időknek azonban vége, Tosca aktivizálta magát, igazi kis hebrencs boxerlány.
Mellékelek néhány képet.
Valamelyik szombaton majd kilátogatunk hozzátok.

Üdv, Betti"Sok boldogságot Tosca :)


Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?


NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!

Megosztom a Facebookon