Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Itt a tavasz, virágzik Tulipán :)
2014.03.14.
Január végén egy kétségbeesett cikk íródott Tulipán kutyánkról Miért nem kell Tulipán senkinek??? címmel.Pedig csodagyönyörű, csoda jó természetű, csoda jó idegrendszerű, egészséges. A gyáli gyepmesteri telepről került a gondozásunkba 2011-ben. Akkor kb. 3 éves lehetett.

Azóta eltelt két, eseménytelen év. Tulipán gyönyörű, fekete pofija őszülni kezdett, de fittsége, mozgékonysága, szeret éhsége mit sem változott.

Január végén megváltozott valami. Tettünk valami kézzelfoghatót a CSODÁért. Ti is tettetek, hiszen Tulipán gazdikeresős cikkét több mint 1600-an megosztottátok. Köszönjük nektek :)

Most március 14-én este van. Fáradtan, de elégedetten nyomkodom a billentyűket. Tulipánt ma gazdihoz repítettük :) És már meg is jöttek az első hírek/képek róla.

Azt, hogy csodálatos kutya, mi eddig is tudtuk. De most már szerencsére nem csak MI, hanem új családja is tudja, érzi :)

Tulipán kapott egy kutyatársat maga mellé. Természetesen ő is boxer, a neve Odin.

Odin azonnal körbevezette Tulipánt a kertben, és nagyon érdeklődött az új menyecske iránt. Kezdetben Tulipánnak fontosabb dolga is akadt holmi pasizásnál pl. a zöld mező, a fák és az aprócska kerti tó, így keményen átnézett Odinon.

A kerti tóba egyenesen beleszeretett, így úgy döntött, hogy beleköltözik :)

Egyszerűen öröm látni, hogy mennyire boldog, mennyire élvezi :)

Azért a kert és a környezet felfedezése után összebarátkozott Odinnal is és egy órán keresztül megállás nélkül játszottak. Jó kis csapat lettek együtt :)

A nap legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor az örökbefogadási szerződés kitöltése közben megjelent, és röhögő arcára szinte rá volt írva, hogy 'szeretek itt lenni, ez nagyon tuti hely :)'Tulipán csodálatos kutya. Sajnálatos, hogy több, mint két évig kellett az állatotthonban élnie, de örömteli, hogy most már élvezheti az új életét.

Sok boldogságot Tulipán, élj boldogan :)Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!

Megosztom a Facebookon