Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Különleges klubest a Rendszerakadémián: Állatos témák
2014.03.13.
Mivel a családállítás egy speciális technika segítségével felszínre hozza és térben megjeleníti a tudattalanban ható rejtett összefüggéseket, ez a módszer alkalmasnak tűnik arra is, hogy segítségével dekódoljuk az ember környezetében élő állatok jelzéseit. Új klubot indítottunk, hogy teret biztosítsunk az állatos témáknak.

A Rendszerakadémia programján való részvételeddel a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportját támogatod.

Az állatok testi, és viselkedési tüneteinek java is a gazdával, illetve a környezetükben élő emberekkel kapcsolatos. Nem véletlen, hogy az emberi problémák orvoslása után (és ilyenkor ugye a jól ismert terepen mozoghat a családállító) az addig konfliktusos állat viselkedése is megváltozik.Az első klubesten volt erre egy példa, amikor a kutya furcsa reakciói a gazda párkapcsolati kérdéseihez vezettek vissza. Az illetőnek gyerekkora óta az épp „aktuális", vele élő kutya jelentette a biztonságot. Így amikor felnőtt, az emberi kapcsolataiba is belekeveredtek az állatai, konkrétan a mostani kutyájával – „aki" meglehetősen féltékenyen reagál az idegenekre – védi magát tudattalanul a partnere közeledésétől. A kutya hangosítja ki a gazda zsigeri ellenérzéseit, ezért előbb a gazda lelkében zajló folyamatokat kell megfejteni, rendbe tenni. A végeredmény nem csupán a kutya indokolatlanul agresszív viselkedésének változásában, ám remélhetően abban is lemérhető majd, hogy a gazda sikeresebb lehet a párkapcsolatában.

Ha kíváncsi vagy a kutyáddal, macskáddal kapcsolatos lelki folyamataidra, akkor ne habozz, jelentkezz a következő 2014. március 14-i programra.

Beszámoló az első klubest tapasztalatairől ITT !

Az állatot nem kell elhoznod magaddal :-) !

A részvételnek van díja: a segítők 3000 forintot, a témával dolgozók 5000 forintot fizetnek.

Ezt az összeget a Rendszerakadémia nevében - (Ifj.) Csurgó Sándor és Féderer Ágnes - minden alkalommal, teljes egészében felajánlják egy olyan szervezetnek, amely állatok védelmével, mentésével foglalkozik.

A csoport helyszíne: XII. Böszörményi út 16/b. 18-as kapucsengő

A klubest 17 órakor kezdődik és 20/21 óraig tart. (Aki nem tud kezdésre jönni, nyugodtan csatlakozhat később is, amikor odaér...)

Jelentkezni itt lehet: federer@rendszerakademia.hu

Csoportvezető:(Ifj.) Csurgó Sándor

Megosztom a Facebookon