Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Állataink élete az 1 %-on múlik! RAJTAD MÚLIK!
2014.04.17.
Kedves Állatbarát!


Alapítványunk a személyi jövedelemadó 1%-ból működik, ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentő munkánkat szinte teljes egészében ebből fedezzük.


Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkező nyilatkozat letöltéseÖrömmel tapasztaljuk, hogy állatotthonunk munkájának elismeréseképpen évről évre több adózó gondolja úgy, hogy adója 1 %-ával a NOÉ Állatotthon Alapítvány tevékenységét támogatja. Nagyon köszönjük, és reméljük, hogy idén is számíthatunk támogatásukra, hiszen jelenleg több mint 1000 állatról gondoskodunk!

Időközben nemcsak Budapest, de Magyarország legnagyobb állatotthonává nőttük ki magunkat, ahol minden állat kap egy esélyt, sőt ha szükséges második esélyt is, és ezt támogatóinknak köszönhetjük, akik adójuk 1 %-ával, anyagi és tárgyi adományokkal, valamint kétkezi munkájukkal segítik az állatotthon mindennapi működését, fennmaradását és fejlődését.


Kérjük, támogassa Állatotthonunkat adója 1%-ával, hogy továbbra is ilyen magas színvonalon végezhessük állatmentő munkánkat.
Az adóbevallás részét képező felajánló nyomtatványra írja rá adószámunkat: 18169696-1-42.

Fontos információk a nyilatkozattal kapcsolatban:
Ön a jelen nyilatkozatok egyikének leadásával a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára kíván rendelkezni. Kérjük, a másik nyilatkozatot juttassa el valamely családtagjának, vagy ismerősének. Azért, hogy támogatásuk biztosan megérkezzen hozzánk, szíveskedjenek a következő lépéseket pontosan elvégezni:

TENNIVALÓK A NYILATKOZATTAL
1. Ez a RENDELKEZŐ NYILATKOZAT. Kérjük, hajtsa félbe, és tépje le.
2. A nyilatkozatot helyezze egy normál méretű borítékba.
3. Ragassza le a borítékot, és címezze meg az illetékes adóhatóság részére.
4. A borítékra írja rá az adóazonosító jelét, és a ragasztott felületén keresztbe írja alá.
5. A borítékot továbbítsa munkáltatójához, könyvelőjéhez vagy az adóhivatalhoz.

TOVÁBBÍTÁS AZ ADÓHIVATALHOZ
Ha személyi jövedelemadóját a MUNKÁLTATÓJA számolja el, 2014. május 9-ig juttathatja el a munkáltatóhoz. (Rendelkező nyilatkozatát lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírt, normál méretű borítékban elhelyezve kell átadnia munkáltatójának.)
Ha Ön, vagy könyvelője készíti adóbevallását, 2014. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz.
(Rendelkező nyilatkozatát lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírt, a jövedelemadó-bevallásától elkülönítetten, külön borítékba elhelyezve juttathatja el.)

A korábbi évektől eltérően a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlására vonatkozó rendelkező nyilatkozatát minden adózó 2014. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz, az alábbi lehetőségek bármelyikén:
I. Ezt a rendelkező nyilatkozatot elhelyezi az adóhatóságnak megcímzett borítékba, és - személyesen vagy postai úton, külön juttatja el (2014. május 20-ig) az adóhatóságnak.
II. A személyi jövedelemadó-bevallás nyomtatványgarnitúra részét képező "perforált" íven nyilatkozik az adóbevallás részeként (melyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén).
III. Munkáltatói adómegállapítás esetén a ragasztott felületre átnyúlóan aláírt és adószámával ellátott postai borítékban elhelyezve juttatja el a munkáltatóhoz, legkésőbb 2014. május 9-ig. Ebben az esetben a munkavállaló, az állami adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon is rendelkezhet.
IV. Elektronikus úton benyújtott személyi jövedelmadó-bevallás esetén, elektronikus űrlapján kedvezményezettként jelölje meg a NOÉ Állatotthon Alapítványt, melynek adószáma: 18169696-1-42


Köszönjük!

Legyen Ön is a NOÉ család tagja, csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol már több mint 55.000 családtagunk van (facebook.com/noeallatotthon).

Természetesen a legnagyobb öröm védenceinknek és nekünk is, ha személyesen ellátogat hozzánk a hét bármely napján.


Szeretettel várjuk :)


a NOÉ Állatotthon lelkes csapata

Megosztom a Facebookon