Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Megérkezett Mirkó
2013.10.16.
Megérkezett Mirkó, ez a szerencsétlen sovány, elhanyagolt, sebes boxerfiú.
A hétvégén találták Mezőtúron, ahol a Kóborka Túri Állatvédők azonnal a segítségére siettek, ezt nagyon-nagyon köszönjük nekik.Természetesen a NOÉ Boxer Fajtamentése azonnal felajánlotta a segítségét és hála Nektek Angyalok, ma már meg is érkezett.

Az első ellátáson és állatorvosi vizsgálaton túl van. Súlyosan alultáplált, a szemén Harder-mirigy előesése van, a teste, feje, füle tele van felfekvésekkel, sebhelyekkel és daganatokkal.

Most hagyjuk megnyugodni, melegben, biztonságban van. Naponta többször etetjük, speciális kímélő táppal. További orvosi vizsgálatok, laborvizsgálatok várnak rá, de a lényeg, hogy itt van, megérkezett. Ezután már csak jobb dolgok történhetnek vele.

Kb. 5 éves lehet, boxerhez méltóan nagyon kedves, bújós, és soványság, elhanyagoltság ide, vagy oda, igen-igen hevesen udvarol a neki tetsző kutyahölgyeknek.

Bővebb hírek róla hamarosan!

Kérjük, aki teheti járuljon hozzá a műtétjének és gyógykezelésének költségeihez.

A projekt elkülönített számlaszámán tudjátok támogatni: OTP 11710002-20084912

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
Adhat.hu

Köszönjük :)

Megosztom a Facebookon