Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lassan tényleg elfogynak a szavak...
2013.04.05.
Ez a két szerencsétlen boxer Nógrád megyéből érkezett hozzánk.


Júlia


Rómeó


Köszönjük a bátonyterenyei Érted Ugatok Állatvédő Egyesület munkatársainak, akik egy pillanatig sem hagyták hogy tovább szenvedjenek és segítséget kértek nekik.

A montázs képen felül egy 1,5 éves kan, Romeo, alul pedig egy 2 év körüli szuka, Júlia látható. Ketten együtt nem tesznek ki egy felnőtt boxer súlyának a felét. A kis szuka annyira gyenge, hogy szinte lábra sem tud állni.

Már biztonságban vannak a NOÉ Állatotthon boxer fajtamentésének védő szárnyai alatt. Elkezdtük óvatos rehabilitációjukat.

Elképzelni sem tudjuk, hogy ilyen állapotban hogy tudták túlélni a telet, a cudar hideg éjszakákat. Imádják egymást, állandóan összebújva remegnek. A sok nélkülözés teljesen összekovácsolta őket.
Nem talált kutyák, "gazdától" lettek elhozva rendőri segítséggel.

Most már biztonságban, kényelemben és szeretetben vannak. Naponta többször kapnak kevés speciális élelmet és rengetegszer hatalmas mennyiségű szeretet. Orvosi kivizsgálás fogja megerősíteni, hogy valóban az elhanyagolás és éheztetés miatt kerültek ilyen állapotba. Mi pedig próbáljuk elhitetni velük, hogy mostantól csak a jó dolgok következnek, hogy már mindig lesznek finom falatok, és már csak simogatást fog adni a feléjük nyúló kéz.Kérjük, aki teheti támogassa ennek a két szerencsétlennek a rehabilitációját. Speciális állatorvosi tápot, vitaminokat, immunerősítőket kapnak.
A NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084912.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
adhat.hu

Köszönjük, hisz tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

További képek Júliáról és Rómeóról ITT találhatóak!Megosztom a Facebookon